SelinYakgul dml33 yaaaa 🥰🥰🥰 tipide aynı babası 🙊 Eşimi görsen bu kadar olur dersin vallahi. Berfu yenenler için bu kadar mı olur kocasının aynısını doğurdu kadın diyordum 😂 başıma geldi 😂😂
dml33 SelinYakgul bbm kızda aynı bn mesela ultrasonda bile demisti dktor doğdu 3 yaşına geldi nerdeyse dahada ben😀
dml33 SelinYakgul eşim getirio goturuo almayalm kalsn dedi sen bilirsin dedim😀havalar soğuk ne cikcm diyodur
dml33 Melekk-911 kiz gibi dedi cnm haftaya belli olur kesin dedi ama bnde gordm kiz gibiydi😀2. Kiz gelio
Melekk-911 dml33 hayırlısı olsun. Ablasının kıyafetlerini giydirrsin. Bizim erkek , su amniyosentez hayırlısı ile sonuçlansin içim rahatlasın kızımın kuculenleri dokecem bir .erkek bebek için olanlardan kullanırız artık 😃
SelinYakgul dml33 ah bir sorsana ikinciyi düşünüyor musun diye 🙊 Allah verirse tabiki ama benim çok sıkıntılı geçiyor parmak uçlarım bile sızlıyor 😂😂
Kelebekk-0307 Melekk-911 normal ve sezaryen fark etmiyor doğum fiyati 4 bin TL hospitalde prenses doğum isterseniz 5 bin oluyor maalesef o da uçmuş 🥺
dml33 Kelebekk-0307 bn dün sordumda sezeryan daha belli deil dediler ocakta.zam gelckms işte 3500 4000 arasi olur dedi şuan 3 galiba epidurel isteyene zam gelck dedi onu devlet karsilamioms
Ikincimelek Bizde 30haftalik olduk hayirlisiylaoglusumla🥰🧿🤭 ahmet ısıktana gidiyorum muayne 130du 160oldu smdide 180olmus ..bune ya bi doguraydim rahtlardm..😁🤭
dml33 SelinYakgul kolay geçirenlere zaten imreniom bnde 😀hep skinti stres hoplaya zıplaya gecirio millet bn tas tasiyom gibi bi ağırlık yurumeye halim yok
SelinYakgul dml33 ben bunca zamandır ilk kez bugün e bebek’e , gorush bebeye gittim 😂 millet fellik fellik geziyor anam 😂 ben 1 sokak ötede ki anneme hergün arabayla olmasına rağmen sokranarak gidiyorum 🤭 Allah bize sabır versin 🙄
Kelebekk-0307 dml33 aaa bende dün sordum bana net fiyatlar dedi Dilek Güler hatta bir şey yapmayız fiyat konusunda diye de belirtti önden.
dml33 Melekk-911 Aynen saklamistm hepsini bi kaç yenı doğan alırım sadece 😀zaten aşırı pahalanms küçücük şeyler
Melekk-911 dml33 bu haftaici bir ararım hastaneyi . Eltiminki 21 günde çıkmıştı bana 1 ay dediler. Ayın 30unda ararım