SelinYakgul basak3321 gerçekten çok çok güzel bir fiyat. Maalesef bende bu sebeple doktorumu bırakmak zorunda kaldım aslında ilgisi alakası çok güzeldi çok seviyordum kendisini ama fiyat çok fazlaydı 🙏
Esra-svr33 dml33 1 seferlik gidilir bişe olmaz canım. Zaten riskli bir durum olmayınca arzu hoca da devam ediyoruz. Sen kaç haftalık oldun
Esra-svr33 dml33 detaylıya da tekrar gideceksin o zaman 3 olcak😂 inşallah bir daha da gitmezsin canım. Gitmişken yerime Adana kebap ye 😇
[silindi] basak3321 bende Himmet Özdemir’e gidiyorum canım dün oradaydım 3500 doğum sezeryan normal farketmiyor. 185 TL ise muayene ücreti yapmışlar. Zam gelmiş
basak3321 [silindi] gerçekten mii? Ben yaklaşık bir kaç haftadır değiştirdim doktorumu fiyatı ise arayıp hastane sekreterinden öğrenmiştim şimdi sizin söylediğiniz gibi olduysa eğer birden bire çok fazla zam yapmışlar şaşırdım yani ☹️💃
Gamzeee__ SelinYakgul yeni görüyorum postunu hic düşünme Git on numara bi doktur keske mersinde ikamet etseydim de onda devam etseydim bekarligimdan hamileligimin 4. Ayina kdr onun hastadiydim evlendigim icin malesef ikamet degistim
SelinYakgul Gamzeee__ evime daha yakın diye medikalparkta karar kıldık canım yine de çok teşekkür ederim ileri zaman için düşüncelerini tabiki de dikkate alacağım 🥰 inşallah yeni şehrinizde de içinize bu derece sinen bir doktor bulursunuz ♥️🧿
basak3321 Ikincimelek ben soralı bir ay bile olmadı fakat bir başka anne adayımızın söylediğine göre çok fazla zam yapmışlar benim bundan haberim yoktu siz arayıp bence yeni fiyat bilgisini öğrenin.
dml33 Esra-svr33 ilk hamilelikte gittim bn arzuya o zmn 2 kere gittim bu 2. Hamilelik bbm 😀başka doktora gidiyorm bunda
Esra-svr33 dml33 yanlış tahmin etmişim🤣🙈 Ama ikisi arasındaki farkı tecrübe etme şansın olcak. İlk doğumumda güvenimi kazanırsa devam ederim. Yoksa bende 2. De değiştiririm valla
dml33 Esra-svr33 iyidi oda ama bilemedm ilgisi az gibi kalabalık bide bbm suyum.azalip arzu şeker çıkarsa iti olur dedi bu doktor sekern cikmasn senin için çok tehlikelk diyo hangisi doğru diyo karat verememdm🤣
Burcudag01 Melekk-911 evet benimde annemin doktoruydu Urfadan geldim ben tayinciyiz ilk 12 haftamda geldim şimdide 31. Haftamdan beri gidiyorum artık son haftam 30 Aralık’ta bebegimi kucağıma verip eşine sevk edecek 🥰