dml33 SelinYakgul esnaf eş magdurlugu bbm eşimde esnaf kışın iş olmuoda rahatız yazın dogum bn nasıl gelcm diyo🤣
SelinYakgul dml33 benim adam yazın hep şehir dışı ya da yazlık bölgelerde 😂 gidip gidip geliyor ,taksisi var. Kışında yağmurlu havada iş patlar yoksa yavrum oturuyor durakta 😂 eve de gelemiyor iş olur diye 😂
melekkizim_00 Melekk-911 Prof Dr filiz çayan’a gittim canım 600 birde kontrole çağırdı ama ilgisi on numara
dml33 SelinYakgul bnmkinin dükkan evin altında simdi iş olmasada çocuğa bakcm diye gelmio 🤣isim var diyo oturuo
SelinYakgul dml33 ayyyy sen şanslı kesimdensin 😂 adam evin altında misss 😂 benim ev mezitli de. Durak pozcu da 🤦♀️
dml33 SelinYakgul solinin yukarisindayiz bizde dükkan için buraya tasindik normalde citynin karsi tarafindaydm dükkan tasiyinca uzak olmasn dedim zaten kimsem yok burda😀
gizzzy35 Melekk-911 Fiyatı 450 tl. Ama yılbaşı sonrası değişecek dediler arayıp sorabilirsin. Kesinlikle tavsiye ederim. Forumda aratıp ne kadar iyi olduğunu anlayabilirsin
Ecemm33 SelinYakgul sigortanız yok sanırım ondan kaynaklı ben cuma günü gittim 285 TL ödedim. Allah yardım etsin az paralarda değil 😞
SelinYakgul Ecemm33 evet canım devlet sigortam yok ondan kaynaklı maalesef. Ama birkaç ay önce gittiğim de 285 ben sigortasız olarak ödüyordum zam çok gerçekten 🤷♀️
SelinYakgul dml33 bebekler anne karnında ne zaman hareketliyse doğunca da o zaman haraketi oluyormuş bize uyku haram 😂😂
dml33 SelinYakgul bbm kiz doğru duzgun hıc hareket etmedi hareketsz oldugu için acil doğuma alindim çıkınca fırlama oldu🤣doktor kontrolune gidiyorm o bile diyo allah sabır versin hem hamieleik hem bu hiperaktif çocuk işin zor
dml33 SelinYakgul evlendiğinde oralarda oturdm bnde eşimin dükkanda ordaydı gider gelirdm hep 😀mersinde en iyi bildiğim yer