Sedefcann08 Tecrübeli anneler kızım doğum kanalına girmiş alltan muane ile ebe söledi yürümek zulüm bana resmen sancilarim da artti peki bu durumda doğum ne zaman gerçekleşir 🤗
SukranErhan Sedefcann08 Valla ben 34.haftada bebeğin başının doğum kanalında olduğunu öğrendim su an 39+5 oldum hala doğamadım günümüzü tamamlayamaz herhalde.😊
Imraninannesi Sedefcann08 canim benim de 37. Haftamda doğum pozisyonu almıştı amaa hala bekliyoruz dogumu. 38+5 haftaligim. Yani doğum pozisyonunda olması normal doğum için avantajli oluyor doğacağı zamanı belirlemiyor🌸
Elcnerdgn SukranErhan yani bebeğin kafası Doğum kanalında diye illa yakın zamanda doğacağı anlamına gelmiyor demekki ☺️ Bide 34.haftanızdan beri bebek Doğum kanalımda olmasından dolayı yürümeniz gariplestimi
SedaMetinKizilta SukranErhan sancılarınız oluyormuydu peki benimde çok erken yerleşti sancılarım oluyor yürümekte zorlanıyorum da
Sedefcann08 Imraninannesi ayy insallaj kuzum korktum acikcasi ama.sancilarim ve asagiya baski cok artti
Imraninannesi Sedefcann08 artar benim 2 hafta dr kasilmalarim var ama ışte düzensiz olunca bir işe yaramiyor😅
Sedefcann08 Imraninannesi benim.duzenli kuzum 5 dakika da bir o yüzden surekli itibat halindeyiz doktorla