kizannesi_1004 Merhaba kızlar 36+3teyiz eşimin mesleği nedeniyle gurbetteyiz yaşadigim sehirde kimsemiz yok komşular vs de gelirse gelsinler napiyim ahshshs Ben de memlekete gittigimizde bi mevlid yapariz.diye dusundum Bir hediyelik ve bir de çikolata yaptirmayi düşündüm Yasin vs dagitiyor herkes herkesin evinde bir suru hediye edilmiş vardir diye dusunuyorum ben acacak magnet yaptirsam diyorum çok boyle ince şeylerle ugrasan biri degilim ama herkes yapiyor hevesleniyorum kızımında olsun diyorum mevlid de neler yapabilirim güzel bir masa kurariz diyorum oyle abartili degil ama Ayyy fikir verin kizlar
Sevdaelmc kizannesi_1004 canım DigitalMagnet diye sayfa var İnstagram da bakabilirsin ordan sitesine girip bence baya uygun sitesine girip bak derim ben de yaptırıyorum çikolata magnet bir iki güne gelicek gelince atarım yine
mathildaa kizannesi_1004 canim bu benim yaptırdığım hediyelik. Cikolatasi cok guzel melodi marka, magneti vs hepsi tanesini 4 TL den yaptirmistim ama simdi ne kdr bilmiyorum
kizannesi_1004 Polenpolen52 çok güzel olmuş canım makrome anahtarlik cok severim nişanımda yaptirmiştim
Sevdaelmc kizannesi_1004 ne demek canım bu postta paylaşırım kargoda şuan gelmiş olur en geç perşembe atarım o zaman ❤️
Beyzan738 mathildaa canm buraya baktm konstm 25 adeti 100 TL dedi yaptrmyi düşünüyorum ama guvenilirmi yaptrdnmi sen ? Guvenebilirmiym
34Yenianne34 İnstagram’da @yasin_kuran_mevlut sayfasını da öneririm canım, yurtiçi yurtdışı heryere gönderim sağlanıyor. Çeşit çeşit magnetler, çikolatalar var.
mathildaa Beyzan738 kuzum fotodaki benim yaptırdığım. Aynisi geldi zatende kutuda diye fotoğrafını çekip atmadım 😁🤞 banada burdan biri önermişti 1 hafta 10 gunde falan teslim ettiler gayet memnun kaldım açıkçası
Polenpolen52 Rabiasultanssmn7 20 anahtarlık 20 şans bıleklıgı 32 lı kutu cıkolata , designbypolen sayfa