Elifinannesi_ kahvesever__ Deneyeyim bide onu canım kabus gibi resmen sildikçe heryere yayıldı delircem 😬😂
Kbrakrc Elifinannesi_ bende ilk bir demlik çay döktüm tam temizlerken eşim menemen dökmüştü 🤦 aile boyu sakarız 😂 kaba pisliğini aldıktan sonra viking in genel temizleyicisini sıktım zaten köpük köpük oluyor lekeye yakın sıkınca biraz bekleyip bir bez ile ovaladım tertemiz oldu bir süre sonra da yıkamaya verdim genel olarak tüm halıları
Kbrakrc yigitegenin_annesi1 Kız birde daha yeni yapmıştı menemeni sıcak sıcak iyi çekti içine halı 😂😂😂😂
annenur Bence hiç uğraşma hele ki bu hava da ve gebeysen kimyasal şeyler sakıncalı. Benim sevgili eltim birgun bir tepsi çay doktu birgün bir tepsi kahve doktu. Benim de halim da beyaz her türlü deterjani denedim sadece dibe çöktü üstü kopurunce çıktı sanıyoruz 2 gün sonra geri kusuyor. Yikamaya vermeni tavsiye ederim pırıl pırıl geliyor
Kumru48 Elifinannesi_ Daha dün eşim çay döktü halıya ne yaptıysak çıkmadı vanish kosla leke çıkarıcıyla vanish halı şampuanı aldık eşim halıyı balkonda yıkadı lekeden eser yok başka türlü çıkmaz canım yıkamazsan yada halı yıkamadıysa ver
butterfly4 Sildikçe halıyı deforme edersin, benim yeni evlendiğimde başıma gelmişti, sile sile halının yapısını bozdum, en iyisi tekrar yıkamaya vermek, zaten özellikle lekeli olduğunu belirtince özel leke ürünleriyle yıkıyorlar çıkar bişey kalmaz
Kbrakrc yigitegenin_annesi1 dünya üzerinde kendim gibi sakarı nasıl bulduğumu düşünmekten o aklıma gelmedi 😂 o olaydan sonra viking ürünlerine ayrı bir sempatim var WC temizleyicisini mutlaka denemelisiniz harika bir kokusu var 😂 buram buram çam kokusu 😍
Beyzanurecer Elifinannesi_ A101 de Viking var pembe olanı al sık. İsterse birgün kalmış çay lekesi olsun sıktığın anda direktmen ovalama bile yapmadan uçup gidiyor. Tecrübe ile sabit.