Masalsmommm İnanılmaz bir migren ağrım var tabi mide bulantısı kusmayla birlikte🤦🏼♀️ ne yaptıysam yok geçmiyor Parol asla işe yaramadı, önerisi olan var mıdır? Resmen mahvoldum 😔😔
iremss Masalsmommm minoset deneyin mümkünse karanlıkta uyuyun içebiliyosanz şekersiz tükr kahvesi içine limon damlatın elinizde varsa mentollü stick veya migren taşo gibi şeyler onu kullanın, hiç olmadı geçmiyosa mecbur serum :(
mirayveannesiii Masalsmommm Bi kaç saat önce bende post atmıştım ve hala çok kötüyüm Geçmiyooooooo🥺🥺🥺🥺🥺
Ccgdm Masalsmommm Allah yardım etsin geçenlerde de bende olmuştu kafam adete zonkluyordu parol içtim geçmedi vicks sürdüm geçmedi Panadol içtim mecbur ağrıdan uyumuşum artık yorgunluktan
Balipegim Masalsmommm kesinlikle buz yada soguk Jel ne varsa onu tutun ensenize ve basınıza 20 dakika kadar çok iyi geliyor
Masalsmommm iremss Migren taşı, başıma sıkı sıkı bağladığım çember, sıcak su…. Hiiç biri 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Hastaneye gitmek çok istemiyorum ama sanırım son çare o olacak😔😔😔
iremss Masalsmommm çok iyi anlıyorm ilk gebeliğim böyleydi ama inanın serum iyi geliyor inatlaşıp gitmeyinxe bana artık doktor bebek stres olmasn dha fazla demşti
Masalsmommm Herkese çok teşekkür ederim sızmışım🙈 ama mide bulantısıyla uyandım zor yetiştim yine kısır döngü mide bulantısı+baş ağrısı başladı🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Migren ilaçlarım anında geçiriyordu vücut başka bişiyi tınlamıyor gibime geliyor bana🙈