Meltem_Akgn3 7 haftalık hamileyim içmek istiyorum gazoz falan ama zararlı mı bilmiyorum bilgisi olan var mı
Sherry Meltem_Akgn3 ben çok sevmeme rağmen çay,kahve,kola vs içmiyorum. Çook canım isterse haftada 1-2 maksimum o kadar. Hele asitli içecekler bırakın bebeği yetişkinler için bile zararlı.
boymomyz Meltem_Akgn3 valla canım o kadar dikkat ettim ki , sanki doğmuşta ona yemek yediriyorum gibi besledim 8+3 te kalbi durmuş 8 gün sonra öğrendim . Canının istediğini araştırarak ye sodadan bise olmaz su içmeye özen göster gerisini Allahtan iste 🤲🏻
Mervekrmn Ben dun fanta ıctım cok pısmanım hem oldukca zararlı hemde gereksız bı kılo alımı yapıyor ama cok canınız ıstıyorsa nefsınızı korlemek adına bı yudum alabılırsınız
Meltem_Akgn3 Mervekrmn kola fanta gbi zararlı diye biliyorum ama gazoz sade diye hiç bi fikrim yok valla sıkma meyve suyu içmekten içimde meyve çıkacak artık insan içecek bişey arıyor ama endişe işte
Meltem_Akgn3 boymomyz üzüldüm canım allah sabır versin tekrardan yine en kısa zamanda sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah 🙏🌸
boymomyz Meltem_Akgn3 inşallah canım benim bakalım nasip 🤲🏻 Daha 3 gün oldu kürtaj olalı bunun acısına daha yeni alışıyorum 😢
Naazli Meltem_Akgn3 kolanın bebeğinize herhangi bi zararı olmaz. Size kilo aldırır gaz yapar midenizi ağrıtır olumsuz etki olarak o kadar 🥰
Meltem_Akgn3 boymomyz allah kimsenin başına vermesin zor bi durum herkes sağlıklı bi şekilde kucağına alsın inşallah 🥰