inva Kızlar ben internetten bir bebek şampuanı aldım UTS de barkod taraması yaptım ürün çıktı orijinal sanırım ama üzerinde üretim tarihi yazıyor son kullanma tarihi yazmıyor. Sitenin müşteri hizmetleri ni aradığımda elinize ulaştıktan sonra yani paket açıldıktan 2 yıl sonra son tüketim tarihi dediler fakat ambalajıda böyle jelatinli felan değildi açılsa açılır bir şeydi. Çok güvenilir gelmedi böyle bir durum başına gelen varmı şampuan gibi ürünlerde son kullanma tarihi yazmaması ve pakwt açıldıktan sonra 2 sene olması doğal mı ?
Zehra9616 inva bazi kimyasallarda yazmasada temsilcinin dedigi gibi yil suresinde bozulur oyuzden sknti olmaz
Deletedmom16362 inva Bazi ürünlerin üzerinde 6 ay 12 ay falan yazar yaninda çöp kutusu gibi bir işaretle. Umarim anlatabildim :) Öyle bir şey olabilir kutuda.
Minnosunannesi11 inva genellikle deterjanlar da, şampuanlar da, pedlerde, vazelin krem gibi şeylerde yazmaz. Son kullanma tarihi de üretim tarihinden itibaren 2 yada 3 yıldır. Paketin açılmasıyla alakası yok. Üretim tarihi neydi?
inva Zehra9616 minoris şampuandı aldıgım yarın birde minorisin numarasını vs bir iletişim yolunu bulabilirsrm onlarla iletişime geçeceğim bebek ürünü olunca insan emin olmak istiyor
inva Deletedmom16362 o var evet zaten 12 ay yazıyor yani seneye bu güne kadar öylemi bugun açtıysam paketi seneye bu gün son günü oluyor?🤔
inva Zehra9616 kafamı karıştıran üretim tarihi 2019 olması aslında yani 2 senedir açılmamış bu ürün 3 yıl ömrü olabilirmi kutudada 12 ay amplemi var🤔
inva Civcivinannesiii öyleymiş sanırım bir çok ürün orjinallik sorgulama uygulamaları var hangisine güveneceğimi bilemedim ust devletin sitesi daha güvenilir geldi orda okuttum çıktı
Zehra9616 inva o 12 ay amblemi acildiktan sonrasi icin iste cnm uretimi onemli degil acildiktan sonrasi onemli
inva Civcivinannesiii minoris köpük şampuan şişesinin yanındaydı altında değil ama böyle çizgi çizgi barkot oluyorya onun altındaki rakamlar. Belki her üründe aynı yerde olmaz