shrgnss Mimik bende vejetaryen sayılırım ne et ne tavuk ne balık sadece Peynir süt yoğurt hayvansal gıda olarak bu üçü :(
Gul33 shrgnss mezgit yiyebilirsiniz belki. O kokmadığı için çocuklara önce o balık veriliyor. Hatta adı tavuk başlığı diye de geçiyor
yeni_anne60 kraliceari mrb cnm sen mi istedin doktorunuz mu verdi bnde balık yiyemiyorum sart mi yemek yada omega3 ilaci almak
kraliceari yeni_anne60 tabi ki şart değil ama bebeğin beyin gelişimi ilerde doğacak sorunların önüne geçmek adına içilmesi gerekiyor omega 3 Demir magnezyum çinko b6 d vitamini ile beraber bunlar bebeğin beyin , omurga , kemik , kan sağlığı için gerekli
yeni_anne60 kraliceari pki kac aylikkken bakamsk gerekir cnm bn 27 haftalik gebeyim haftaya doktor kontrolum var doktora da sorcam gec mi kaldım sence
Mimik shrgnss doktorunla konus, beslenmeni anlat…belki sana multivitamin verir… Ama cok mu gec😅36.hafta icin acaba😅
azrin shrgnss Balık yağına başlamalısın o zaman canım omega3 anne ve bebek için çok faydalı ben de sevmiyorum balığı onun yerine easyfishoil kullanuyorum asla balık tadı yo