Brc_Brc Mom545441 gec döllenme olabilir adet zamanı gecince bir dene istersen hakkında hayırlısı olsun insallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder🙏
Efemom2 Bende bgn denedim çok slik gibi çıktı sonra tekrar yaptım negatif çıktı moraller bozuk sonuç degişirmi bilmiyrm
Omay0707 Mom545441 yumurta kalitesini arttırmak için bir ilaç daha önce kullandım gebelik olmuştu 😊 Siz hiç gittinizmi doktora
Efemom2 Mom545441 burda okuyorum bazılann çıkmıyo kan testinde falan çıktıgını yazıyorlar 2kayıbım var benm ikisindede regl olucagm gün yapmıştm çıkmıştı öncesinde hiç yapmamıştım test
Mom545441 Omay0707 ben evliliğimin ilk ayı gittim ultrasonda baktı kist iltihap falan yok dedi sağlıklı yumurtaların dedi folik asit verdi 4 aydır evliyim çok istiyoruz inşallah kucağımız dolar bi an önce 🙏🏻🥺
Mom545441 Efemom2 anladım bende erken gebelikte çıkar diye düşündüm bi heyecanla yaptım oysa umutluydum bu aydan inşallah bu kötü hadiseyi bi daha yaşamazsın canım hiç bi anne adayı yaşamasın inşallah güzel haberler güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Efemom2 Mom545441 inşallah 🙏❤️ Sende moralini bozma sakın günün gelince bakarsın bide inşallah güzel sonuçlar alırsın ☺️