EliffNur3838 Sara_4747 Merhaba bende Kızıltepe cihanpole gidiyorum doğum ücreti normal 1200 sezeryan 2300 diye fiyat almıştım
Ozee Isparta’da 3000 fiyatı aldım ama yeni yılda zam gelecek ne kadar olacak bilmiyorum. Tabi hastanede kalma ücreti dahil değil.
Aysegul9371 Ozee nasıl dahil değil doğum ücretlerine mesela sezaryende 1 gün kalınıyor onun parası içindedir. ama bir sorun oldu toplamda 3 gün yattiniz diyelim ancak o iki günün parasını alırlar.
Elfvli Ozee 1 gece kalma ücreti her zaman içindedir. Ama başka bir sorun olup.ektra kalma yada müdahale ücretlendirilir.
Ozee Aysegul9371 onu bilmiyorum vall geceliği şu kadar deyip ayrıca fiyat verdiler. Serklajim da o hastanede yapıldı mesela 1200 işlem ucretiydi 200de geceligiydi
Ozee Elfvli sezaryende 1 geceden fazla kalinmiyor mu? Gerçi pandemi dönemi değişmiş olabilir. Benim o hastanede yattığım gece hem işlem için hem de gecelik ücreti alındı
Nzli-brfn00 Cemalhazal50 2019 da kızımı 5500e doğurdum. Oğlum Mayıs 2022 ye denk geliyor 8 bin olmuş aynı hastanede olacak doğum
Aysegul9371 Ozee çok ilginçmis cidden. Ya hemsireyim de ozellerde çok çalıştım o yüzden şaşırdım çünkü hep benim dediğim gibiydi ödemeler