Yasozi Kızlar 9+2 yim kusmaktan içim çıktı su bile içemiyorum kusarken kan kusmaya başladım idrar yanması ve kan normal mi hiç yaşayan varmı
busrasahinn Yasozi enfeksiyon olmuşsun canım korkutmak istemem ama dusuge kadar gidebilir en kısa zamanda doktora gitmelisin rabbim şifa versin 🙏🏻
Tatlisannedilekk Yasozi idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun canım bol su iç ve mutlaka bir doktora görün ilaç veriyolar
Hatice2780 Bende kan kusuyorum canim normal bogazın tahriş olduğu İÇİN idrar yanmasida enfeksiyondan doktor ilaç verir enfeksiyon İÇİN diğeri içinde bogazın tahriş olduğundan dolayı acıyordur onada gargara yap iyi geliyor
Yasozi Hatice2780 neyle gargara yapabilirim hicbiseye dokunamiyorum Hersey kokuyo şuan ne iyi gelir ki
Yasozi Evet idrar yolu yanması. İçtiğim her suyu kusmak zorunda kalıyorum enfeksiyon mu yoksa susuzluk mu bilemedim doktora gitmem gerekir mi ki
Hatice2780 Yasozi ben yarım çay bardağı elma sirkesi üzerine biraz su bi çay kaşığı tuz atip karıştırıyorum onuda hergün gargara yapıyorum hep diş ağrıma iyi geliyor hemde bogaza