Melek-inci11 Merryy44 benimde pazartesi doğumum var sezeryan 38 + 3 de olacak o gün Bugün 3.400 kg dedi suan 37+4
Merryy44 llFatma aynıyız biraz küçük mü hocam dedim normal dedi ben 3,500 olur demiştim ama olmayacak
llFatma Merryy44 ya önemli olan sağlıklı olması da zaten çok kilolu olunca nasıl çıkacak o çocuk onu düşünüp duruyom😒
Sehooo Merryy44 inşAllah ama kiloya cok takılmıyorum kilolu olmak sağlıklı oldugunu göstermiyoki , zayıf olsun varsın saglıklı doğsun bebişlerimiz 💜
Black-34 Merryy44 Benim için solunumu akciğerleri çok önemli gerisi hiç önemli değil :) 40+3 kızım 2600 doğdu 39+3 oğlum 2450 falan doğdu hep küçük bebek doğum yapıyorum ben :))) çok keyifli oluyor bakması sağlıklı olsunlar da kilo hemen alıyorlar
Merryy44 Nazli_ayar aynıyız bende ilk defa nstye girdim gayet iyi durumda sizin sezeryan mı normal mi
Pinarlina Merryy44 norml diye konuştuk uygun dedı doktorumuz tabı ama son dakıka neler olur bilmiyorum 🌸😇
Merryy44 Black-34 inşallah haklısınız eltim doğum yaptı 2 gün önce bebek yoğun bakımda enfeksiyondan dolayı sağlıklı olsunlar da kiloları az olsun
Merryy44 llFatma benim bebek ters olduğu için sezaryen günü verdiler normal doğum da kilolu bebek evet zor olur