berilveannesi 6 haftalık hamileyim ara ara bel ağrılarım oluyor ve kasıklarım ağrıyor google baktım orda hamileliğin ilk aylarında bel ve kasık ağrısı düşük tehlikesinin belirtisidir diyo sizce doğru mu çok korkuyorum
Minikjaponunannesi berilveannesi Bence her şikayetinde Google bakma canım. Orda bir sürü olumsuz şey görürsün. Kanaman leken varsa düşük tehlikesi belirgindir ki onu da doktor önlüyor merak etme benim de ağrılarım oldu. Ama dinlenince hepsi geçer. Ağır iş yapma dediğim gibi çok Google bakma en iyisini doktor bilir. Her beden farklı ❤️
hunilimom berilveannesi bende Daha ye I gebeyim hayırlı olsun ama her agri dusuk demek değildir🌸 kendinizi sıkıntıya sokmayin yeni yerleşen bebek bun alışmaya çalışan rahim ve kaslar bu tarz agrilar yapabilir gün içinde yormayın ağır kadirmayin yorulduğunuzu hissettiğiniz de uzanın 😍
teletabi berilveannesi internete çok bakma çok fazla bilgi kirliliği var. Kanaman vs yoksa ilk aylarda ağrı normal karşılanıyor. Benimde hep belim kasıklarım ağrıyordu adet olucakmışım gibi. Sonradan azalıyor bu ağrılar.
Payasadeka berilveannesi bir hemşire olarak söyleyim. Kanama lekelenmen yoksa düşük değildir. İlk zamanlar bel ağrısı kasik ağrısı olur benim de var. 10+3 oldum ve ben tüm gün kosturarak geçiriyorum. 🤦♀️😃
berilveannesi Minikjaponunannesi bugün misafirim geldi tüm gün ayaktaydım ondan oldu galiba çok şükür ki kanamam yok sadece belim çok ağrıdı internete bakayım dedi. düşük tehlikesinin belirtisi yazıyordu çok korktum en iyisi dinlenmek ☺️
berilveannesi hunilimom bugün çok yoruldum zaten o yüzden çok ağrıdı galiba en iyisi dinlenmek olucak sizinde hayırlısı olsun inşallah 🥰
Minikjaponunannesi berilveannesi benim de ilk hamileliğim ben de sürekli kendimi yokluyorum bi şey mi oldu olacak diye ama aslında kuruntu yapıyorum. 😀 Google zaten felaket tellalı 😁 dinlenin siz, ilk üç ay yorulup misafir kabul etmeyin bence 🌸
Babynisan berilveannesi hayırr her bel ve kaşık ağrısı düşük tehlikesi değildir bende aynı durumları yaşadım ve doktorumla konuştuğumda vücudun hamilelik sürecince kendini alıştırıyor demişti ki doğru 10. Haftadan sonra belim kalınlaştı göbeğim büyüdü içini ferah tut 🙏❤️