Melek__55 Nasl olyor nzmn devlete gitmeye başladınz son ayda mı takipli olduğum hastanede 7 8 bin arası doğum çok pahalı bence yani birden sancılı gitsem geri çevirmezler değilmi 😂
Mirzaninannesiii Melek__55 tabiki geri cevirmezler.ama konuşuyorlarmış kuzenim öyle yaptı özel e gidip devlette doğurdu . Ama duymadığı laf kalmamış. Niye özelde doğurmadın vs vs …
Prens1prenses2 Melek__55 canm ben tam tersini yaptım kontrollerimi tahlillerimi hepsini devlete yaptım doğumu da özelle gittim kimse birşey demedi yani devlette birşey demez bence ama merak ettim hangi şehirde yaşıyorsun canm ve hangi hastane o fiyatı istiyor
Avciii Melek__55 baştan beri hem devlete hem özele giitim devlete acil olarak sezeryana alındım😂 özele ayırdığın parayı TV ünite yeniledim😂
Makskala Melek__55 bende öyle yapıyorum ama ben 3 aylık olduğu zaman devlete de gitmeye başladım kaydım olsun diye. Hem böyle daha iyi oldu bnce çünkü özeldeki doktorlar ayda bir çağırıyor o yüzden ben araya 15 gün sonra devlet hastahanesine gidiyorum böylelikle 15 günde bir aslında doktora gitmiş oluyorum.
elifay21 Ben hem özele hem de devlete aynı anda gittim. Doğumdan önce birkaç kez Devlet hastanesine gitmeniz de yeterli diye biliyorum. Ben de devlette doğuracağım, özeldeki doktorumuz da son dakika doğum ücretine zam yaptı zaten
Melek__55 elifay21 evet bizm doğum yıl başından sonra olucak bide o zam gelecek üstüne nekadar olur allh bilir
Nermin70 Soyle dogumdan once en azondan bi iki kez komtrole devlete git ki kaydin olsun bebek hakkinda bilgileri olsun. Daha iyi olur hem hastane hem sizin icin.
Melek__55 Nermin70 evet haklısın bu kontrol de nste falan girmeye baslicm onu devlete yapalım ozmn iki ayım kaldı
Melek__55 Prens1prenses2 ben henüz sormadım doğum ücretini ama araştırdığım kadarıyla o civvarlarda hemen hemen bütün hasteneler İzmir’de oturuyorum
Prens1prenses2 Melek__55 pahalı canm ya bende İstanbul’da esenler medipol gidiyorum orda en son 3500 falandı yani
Fundabshn Prens1prenses2 Ucuzmuş canım valla bilseydim oraya kaydımı açtırırdım, Ben bahçelievler medicane hastanesinde 7000 tl doğum ücreti sezeryanda 8000 tl 😩
Senaoztrk Prens1prenses2 merhaba bende orayi düşünüyorum memnunmusunuz ben geçen ay fiyat sormuştum 2850 normal doğum 3150 sezeryan demişlerdi ocakta bidaha zam gelecek dediler
Melek__55 Makskala devlet de 15 günde bir mi cagryor 😳evet özel ayda bir cagryor bende son iki ayımı devlete gidcm herhalde
Melek__55 56ujuo bende onu Merak ediyorum ya pandemiden dolayı tek olması gerek ama devlet hastanesi olduğu için sanmıyorum
Bebiscann Melek__55 ben özelde kontrole gittim hep son ay devlete gittim doğum için gün verdiler sezeryan olduğum için
Merve_0109 Melek__55 doğuma 3 gün kala gittim Cok güzelde doğurup geldim harika ilgilendiler benimle 🥰
Melek__55 Fundabshn evet canım yıl başında da zam gelecek mis üstüne okdr para vereceğime bebeğime bir sürü şey alırım o parayla 😁
Prens1prenses2 Fundabshn bende öyle duydum bundan 3 4 ay önce etkinin kız kardeşi doğum yaptı o civarda vermişti bende Cumartesi günü gidicem sorucam artık bakalım ne kadar olmuş herşeye zam gelmiş kesin onu daha pahalı yapmışlardır