caglaboran98 Kızlar merhaba 6+1 doktor 4. Haftasından bu zamana kadar doktor sürekli vajinal ultrasondan bakıyor bu durum bebeğe zarar verir mi
hunilimom caglaboran98 sıkıntılı bi durum olmaz canım endişe etme zaten zararlı olsa doktor bakmaz bazen karindan görünmez bebek bu da sağlıklı mi degil mi diye doktorların kullandığı bi yöntem benim de ilk gebeliğim de 10. Haftaya kadar bakıldı ilk kalp atışını vajinal usg den duyduk 😍
caglaboran98 Mirzaninannesiii bende o düşüncedeyim ama bu sabah kahverengi lekelenme oldu düşük tehlikesi olmasına karşı progestan verdi dinleniyoruz inşallah bir sorun yoktur
Melosunannesi Ters rahimli olduğum için 12 . Haftaya kadar hep alttan bakıldı cok şükür bir sıkıntım olmadi
caglaboran98 hunilimom 6+1 oldu bu sabah kahverengi lekelenme oldu doktor düşük tehdidine karşı progestan verdi bu tarz lekelenme oldu mu sende de 😔
hunilimom caglaboran98 yok bende sadece10. Haftada bi kanama oldu oda iliski sonrası doktor bana da Progestan verdi düzeldi bazen yerleşme kanaması da oluyor dikkat etmek lazım
Beyzanrr caglaboran98 yok canım benimde bebeği göremediler vajinadan baktılar 3 kere sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle merak etme