Anneyeni Merhaba anneler sizede bebeğin bez kodu varmı acaba☺️ hamileyim ve bebeğime bez almak istiyordum burdan kod alabileceğimi duydum ve sorayım dedim varsa özelden yollayabilirmisiniz bi zahmet 🙏🌺 ihtiyacı olmayan varsa tabi 🌷
Miros Anneyeni canim ozelden nasil atabilirim sana bana hep geliyor bu onumuzdeki haftanin daha gelmedi gelirse sana atim
Semra12344 Anneyeni baby me indirim kodu LOF-ETA4-E44L-GXG4 Diğer bebek bezleri indirim kodu MYD-5CEB-5BS9-3ZEM kullanabilirsin cnm
Anneyeni Evlatlarim2 bez kodu geliyormuş bazı annelere ihtiyacı olmayan varsa ben alcaktım benim ihtiyacım var çünkü
Anneyeni Arkadaşlar özelden yollarsanız sevinirim buradakiler hemen kullanıyor az önce bi bayan yolladı ve kullanılmış bile 🙁
Anneyeni Semra12344 bazı insanlar takip ediyor sanırım kod gelir gelmez alıyorlar ben sepete ekleyene ve kart no vs girene kadar tükenmiş oluyor maalesef ondan özelden istedim ordan kimse görmüyor en azından 😅
22Hndn22 Pardon benim bilgim yok nerden alınıyor nasıl kullanıyor açıklamanız mümkün mü ? Bez aldım ama sürekli alınacak ürün olduğu için öğrenmek istedim.
gurbetcikizii 22Hndn22 mesaj olarak geliyormuş sanırım biri öyle yazmıştı herkeze gelmiyor ama banada lazım bende bez alıyorum çünkü iyi oluyor o kod veren arkadaş olursa 😊