Melistosum donmezzderya ben çok yedim yani gorunurde bişey olmadi neden olsun ki son kullanma tarihi geçmesiyse fırında pişiyor zaten
Yalova77 donmezzderya donmuş pizza yemedim ama Domino’s dan bir kere yedim bugüne kadar 22 haftalık hamileyim
donmezzderya Melistosum üstünde sucuk salam var ya bana yasaktı işte bakteri diye donmuş et donmuş işlenmiş gıda diye ondan sordum burdan
donmezzderya Yalova77 bende hep erteledim babam vermişti geçen haftalarda sonra yeriz dedim buzluya attım şimdi yesem mi bilemedim ondan birşey olurmu diye
Melistosum donmezzderya valla bana doktorum ton balığı,maydonoz, midye vs bu tar seyleri yeme dedi salam falan demedi ama fırında zaten pişiyor salam direk çiğ kalmiyor ki ben çok pizza yedim hatta şimdi sipariş vercem vzkabzkan😀
donmezzderya Melistosum 😂😂😂 afiyet olsun doğru diyorsun azatem hep yemiyorum arada sırada sucuk filan şimdide evde o vardı dedim yiyim😂
Susamismom donmezzderya bir doktor demişti ki yeşillik yemekte daha cok toksaplazma riski taşır pişmediği için hayvan artıgı bulasma riski daha cok taşır iyi pişirilmiş sosis sucuk yiyebilirsin demişti