Kardas canim benim seni çok iyi anlıyorum uzun uzun yazmak isterdim sana ama sayfa yetmez ikizlerim 600 gramlık et parçaları su an 6 aylik cok şeyler atlattık bu yol uzun ve zor en önemlisi senin sabrin ve evladına gösterdiğin duygu durumun lütfen onun yanında ağlama sakın ama sakın ağlama hep gül zor evet ama gül konuş onunla sana tepki verecek geleyim hikayeme
İlk zaman çok zayifladilar
İç kanama geçirdiler
Mamayi kabul etmediler çıkarttılar geri mide sıvısı geldi hep 3 hafta boyunca
İlk kaka önemli evet ama 5.gunde bi damla yaptılar
Asla yasamaz dedikleri oglum su an ikizini gecti gidiyor yaşar Kemal dedikleri 4 tane ameliyat geçirdi
Şapka bırak oraya kuvez içine koysunlar bebeğe değmesin ama kokusu sinsin ki evde onunla yat sana iyi gelecek az bi sey kilo alsın soyle 800 -900 gram kucağına almayı iste ten tene teması zorla hemşireleri ben zorladım ve inan ogullarima iyi geldi bu süreçte oksijen olarak hep bi takip bi çıkaracaklar bu süreçte sana en kötü şeyleri soyleyefekler duyma 2 saate bir sut sag kuzum hangi makineyi aldın o konu cok onemli çünkü bebek gibi olmuyor bazı markalar benimki öyleydi ve kesildi o yuzden ona para ver kuzum değecek bana sormak istediğin ne varsa sor her zaman yaz diğer arkadaşlarımı etiketliyecem ve ogullarimin fotosunu sana özelden yollayacam kuzum birde bu süreçte lütfen kimseyle irtibata geçme yakinlarin dahil el sıkısmasin en ufak seyden toz alıyorlar ve hasta oluyorlar geleyim kuvez içinde yaşanan hataya rop muayenesi zamanı gelince bu konu zamani hatırlamıyorum lütfen yapsınlar her hafta cok onemli çünkü oğlumun bi tanesi 3.evre rop hastasi oldu operasyon geçirdi ihmale uğradı