papatya56 Kızlar ilk gebeliğim bebek sag tarafıma toplanıyor sabahları hareket hissetmiyorum ne zaman hareketlerini hissetiniz
heleninannesi06 papatya56 benimde öyle oluyordu ve ilk gebeliğim 18. Hafta itibariyle hissetmeye başladım
kubra3rkan papatya56 16 haftalıklen hissetmeye başladım ilk gebeliğim. Şuan 19 haftadayım düzenli her gün hissediyorum allaha şükür
Melos12 papatya56 16 da hissetim canım göbek deliğimin üstünde sonra 1 hafta geçti yani 17 oldum dün bu sefer karın deliğimin yanında hissetim ve sağ taraftara genelde toplanıyor tam oynadığı yerlerin tersinde 😂 oynak kız olucak sanırım
papatya56 heleninannesi06 İnsllah bende bir önce hissederim çok sağol canım Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin🥰
heleninannesi06 kubra3rkan burada soruyorum ama 18+4 oldum bende kasik ağrısı yasiyor musunuz bir iki gündür adet olacakmisim gibi sanki ağrım oluyor 😔
papatya56 Melos12 Benımkıde sag tarafıma toplanıyor benimki erkek ultrosanda çok hareketli doktorum çok hareketli bebek dedi iki gun önce bir hareket hissettim bebek hareketi miydi anlamadım Saglıkla dogsunlar İnşallah🥰
Melos12 papatya56 benimkide sağda toplanıyor ama ya göbek deliğinin üstünde yada solda hareket ediyor 🥰 genelde toplanmadan bi kaç gün yada bi kaç hafta içinde hissedersin belkide o oynayan bebişti🌺
papatya56 blueberyy00 Maşallah canım bende postu açtıktan sonra bebeğim hareket etti çok şasırdım çok sevındım
YeninesilAnne papatya56 ilk gebeliğimde 22. Haftada hissetmiştim. Şu an ikinciye hamileyim 19+3 teyiz ama daha hissedemedim. Ara ara sertleşip bir yerde duruyo ama tekmelerini farketmedim.
Melos12 papatya56 haha hadi gözün Aydın olsun canım 🥰 çok değişik bi duygu benim 2. Gebelik ama sanki hiç yaşamamış gibi heyecanlanıyorum
papatya56 blueberyy00 Sağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥰
SkrnK Ben 17+1 oldum daha net bi şey hissedemiyorum ama göbek deliğime yakın hiç bi şey yok gibi hissediyorum, sol kasığımın orda gibi geliyor ama anlamıyorum