[silindi] Korunduğumuz halde kaza yaşadık böyle bir imkan var mı acaba? 6sında bitti 7sinde böyle bir şey oldu. Happy kids de sormak istemedim
PrensesFiona [silindi] olabilir canım ablam yeğenime tam anlattığın şekilde hamile kaldı tek ilişkiyle. O da amaan zaten yumurtlama zamanım değil zaten deyip korunmamış. Yani korunma şekline göre de değişir tabi
aysealtuntas [silindi] bende aynı şekilde hamile kaldım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
elifinilki27 [silindi] Onu bilmem ama biz çocuk istediğimiz için adetim bitti ve hemen çocuk yaptık sonra oldu 😁
[silindi] munevverrtank yaa bizim vardı aslında şey ama bir baktık çıkmış koşa koşa gittim banyoya ama şüphe oldu içimde acaba olur mu diye 😯
[silindi] aysealtuntas ay yok ben değilim şuan 1 hafta geçti korkum aklımda şüphe oldu olur mu acaba diye sormak istedim aslında korunuyorduk ama işte
[silindi] elifinilki27 sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah 🙂 benim 2 kızım var tek seferlik birşey bir de o sebeple olmaz inşallah diyorum 😂
Bsrahb [silindi] bizim ki planlı gebelik oldu adet bitimininden hemen sonra iki gün arayla korunmasız ilişki oldu iki üç defa hemen hamile kalmışım