Tazeanne0134 Veraleyl ne demek canım annemler yelek vs cinsiyet öğrenince yaptılar ama ben esas alışverişi 34.haftada yaptım
Evrim1906 Veraleyl benim sıpalarla alakalı canım buda göstermiyor yoksa gittim hastanenin doktorları inanılmaz diye bilirim
Veraleyl Aayyssuu evet 15 haftadan önce olanlarda çok yanılma oluyormus. Özele gidiyorum cihazları da çok kaliteli ultrason fotoğraflari çok net ama bebeğim baya hareketliydi verdiği ultrason fotoğrafida kaymıştı
Sbldgn Bende özele gidiyorum 22 haft detaylıda etkek olduğunu öğrendim o zamana kadar herkes kız diyordu burda fotolarda ve nubu felanda kız gibiydi doktorda kız dedi ama detaylıda şok olduk baya gördük yani 😄😄 27 haftalığım şuan
Tazeanne0134 Veraleyl aynen canım öyle olması lazım hoş ben kendim bile alırken öyle yaptım ama bana gelenlerin çoğu erkek bebek şeyi 😂
Nursenaglbtn Veraleyl İlk 16 da özelde kendi doktorum kız dedi 3 kere muayene etti yarım saat ara ile hareket etsin diye kız dedi. 17 haftalıkken devlete gittim erkek dedi. Bende iyice büyüsün öyle bakarız dedim 20. Haftamda kendi doktorumda erkek dedi
Nursenaglbtn Zynp44 baktık hatta videoya çektim kız gibi görümüyodu gerçektende ama erkek bebeklerde bazen cinsiyeti geç büyüyebiliyomuş
Zynp44 Nursenaglbtn bende yeni öğrendim 18+4 de kız dedi hatta fotoğraflar verdi şimdi sen böyle diyince şüpheye düşmedim değil 😂😂 neyse hayırlısı olsun Allah neyi nasip ettiyse ❤️😂 ilk benim kızda aynı erkekte 🥰