Kbra240 En son 3600 olan dogum 4200 olmuş bu nedir 😏 en iyisi devlete doğurmak gidip devlette doğurucam sonuçta her türlü o sancıyı cekicez bence 🤦♀️ benim oğlan gelene kadar 4600 falan olur paraya yazık bu devirde para değerli 🤣🤣
blueberyy00 Kbra240 bizimki 4200 şu an yılbaşından sonra kesin zam gelir 5 bulur ben doğurana kadar heralde eşimin devlet hastanesi fobisi var devlete de götürmez asla birde sezeryan düşünüyorum devlete emanet edemem heralde kendimi ama normal için zorlayacak olsam o kadar paraya sanci çekmek zoruma gider 😂😂
MerveNur- Kbra240 biz de optimed ile görüştük 4000 oldu ocakta zam gelmicek dedi ama hiç belli de olmaz bence bir de 1 gece kaldıktan sonra kalırsanız otelcilik ücreti alınır dedi 🤔
Kbra240 bebegimizibekliyoruz1 yani epiduralsiz yaparız bizde başka Bi dezavantajı varmı sence ya insanları hep korkutuyorlar kötü diye ama devlette hergun binlerce insan doğuruyor hem bizim buradaki devlet anne dostu hastane ünvanını almis güzeldir bence ya 🤗
Zeyzeyu19 bebegimizibekliyoruz1 asıl devlette sıkıntı olmadıgı surece yani hani daha once ameliyat vs yada bi sorun olmadıgı usrece tüm uyusturmuyorlar
Lokumunannesii bebegimizibekliyoruz1 Geçen de doktorum epidural olamamı istedi devlette bu bahsettiğim doktor spinal olmustum daha evvel epidural olmam için ısrarcı oldu Ne farkı varsa ikiside aynı
Deletedmom5545 blueberyy00 devlete emanet edemem kendimi demek biraz saçma olmuş sanki Çünkü devlet hastanesine giremeyen doktorlar özele geçiyor Devlet doktor bakımından daha iyi Sadece özelde devlet hastanesinde davrandıkları gibi davramazlar
charlottececi blueberyy00 valla bir ameliyat durumu varsa kendimi ancak üniversite hastanesine teslim edebilirim. Ailemde çevremde çok doktor var. Komplike bir durumda en iyi müdahale orda yapılır. Daha once ozelde de devlette de ameliyatlarım oldu. Bu sebeple zaten universite hastanesinde takipliyim ve orda doğuracağım kısmetse 😁
Mucizemannesi21 Kbra240 ben iki dogumumuda devlette yaptim cok memnun kaldim üçuncu dogumum subatta yine devlete gidicem
Kbra240 MerveNur- irmette 3600 du aniden 4200 olmuş orasıda artar bence inanma zam gelmiyucek dediklerine 🤣🤣 otelcilik ucretide neymiş ya iyice maddiyata döktüler bu dogum işini 🙄
Cemile24 Kbra240 benimde muayene ücretim 125ti bu hafta gittim 175 olmuş valla içim acıdı bende artık devlete gideceğim
Kbra240 Civcivinannesiii sabah erken gidince sıra veriyorlarmış bende yeni öğrendim zaten kaydın olunca Bi kere orda doğuma alıyorlarmış
MerveNur- Kbra240 valla epidural de 250 den 500 olmuş 😂 odaları gördüm 2 kişilik ama tek kişi oluyomuş o açıdan güzel ama nstye bağlandım cihazlar çok eski ve hijyenik gelmedi hiç nedense özel hastane havası vermedi bana ya para vericez sonuçta devletin o konuda durumu nasıl merak ediyorum aşırı kararsızım
Kbra240 MerveNur- valla devlette dogumdab sonra kalınan odaları gördüm optimedle aynı canım bak youtube yaz cerksz devlet hastanesi diye gösteriyorlar odaları hep optimed zaten çokta özel sayılmaz eski hep herseyi
MerveNur- Kbra240 ay ne bileyim dışarıdan geliyorum diye orayı da lüks bi yer sanıyodum üst kata çıkınca anladım. Devlette de tek kişi kalınıyodu sanki dimi bi de orda meral diye bi ebe varmış heralde burda adını çok duydum övenler vardı 😂
bebegimizibekliyoruz1 Zeyzeyu19 epidural tüm uyuşturma değil ki 🤗 epidural normal doğumda omurgaya katater takarak anestezi gibi bi ağrı kesici veriliyor hareket edebiliyorsun uyuşukluk yok sadece sancın hissetme şiddetini dusuruyor
Kbra240 MerveNur- ben hiç duymadım meral ebeyi ama ebelerin hepsi genç ve tatlı ebelermis 🤣 gebelik okulundaki ebe öyle söyledi sadece ebelerin suyuna gidin eslerinizi bile alırlar dedi 🤗 kız optimed devletten hallice yani adı özel özel Bi tarafi yok yani bide çok tatli dilliler tek özellikleri o
Deletedmom5545 Kbra240 banada çok fazla geliyor şu an gittiğim hastane de doğum 5.000 Kayınvalideme doğumu devlette yapıyım o kadar vermeyelim dedim o da kendi kızım nasıl olduysa sende öyle olacaksın ben ayırdım senin doğum paranı diyince Bi şey diyemedim
Kbra240 Deletedmom5545 para senden çıkmıyorsa yap bisver ozelde🤣🤣🤣 ama 5 bini alıp degerlendiredebilirsin devlette doğurup
Edahoso Deletedmom5545 senin yine iyiymiş ankara medical de 8.500 doğum paketi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ben de oraya kontrole gider son aylarda doğuma devlete giderim 😂😂
Kbra240 Deletedmom5545 evet ozeldekiler çok çok tatli dilliler sadece hep canımlı cicimli konuşma başka fark yok yani
Loveis16 Deletedmom5545 Devlette doğumunda doktoru görmüyorsun ebeler oluyor maalesef iyi ve ya kötü olması çokta farketmiyor doktorun
blueberyy00 Deletedmom5545 söylediğim yanlış anlaşılmaya açık olmuş haklisiniz doktorlar hakkına değil ortam hakkında dusuncem ama şöyle düzelteyim bulunduğum şehirdeki devlet hastanelerinin kadın doğum bölümleri durumundan dolayı öyle düşünüyorum rezillik Antep’te yasayip.gercekten imkanı olan hickimse tercih edemiyor devlet malesef edilecek gibi değil çünkü doktorların bilgileri hakkında hiç şüphem yok ortam ve hijyen açısından öyle düşünüyorum
MerveNur- Kbra240 ay evet yutuptan hastanenin videosu da varmış güzel duruyo valla ama hala randevu yok 😂😂 haftaya sabahtan gitsem diyorum kaçta gitmek gerekir acaba inşallah alamayız deyp göndermezler beni☹️