gizzzy35 96- yolunuz uzun 🙈 19+4 haftalık hamileyim hiç hissetmiyorum henüz. İlkse geç hissedersiniz. Bende heyecanla bekliyorum
alparslanin_annesi 96- 17+4 den selamlar inşallah bana da nasip olur bende henüz hissedemedim ilk gebelikten geç oluyormuş malesef napalim 😄
Semra12344 96- ilk hamileliğim 16. Haftamda hissettim ilk cnm balık kayması gibiydi çok güzel bir his daha sonra minik minik kıpırtılarını hissettim şuan 21. Haftamdayım. Özellikle geceleri ve sabah yataktayken tekmelerini eşimde elini koyduğunda hissediyor.
Husna2734 96- bende çok merak ediyordum canım çok şükür 22. Haftada net hissettim bir haftadır hissediyorum ve konuştukça bana tepki vermesine bitiyorum çok güzel bı duygu Rabbim herkese yaşatsın 🥰
Zeynaa9 13+4 üm ilk hamileliğim yeni yeni hissediyorum elimi karnıma koyduğumda altından kayıp gidiyor ufaklık 🥰
Bkt1262 96- şuan 24+6 haftalıgım 18 de hissettim o kadar güzel bi his ki 2 gündür sabah tekmeleriyle uyanıyorm beyefendinin 💙
Asenali 96- 16. Haftadan beri hissediyorum şuan 23 haftalığız ve içimde bi ninja yetişiyo gibi 😂 dünyanın en güzel hissi elim hep karnımda yüzüm hep gülüyo istemsizce 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin 😘