bejanne00 https://resimyukle.io/r/QK1HPLycBU Adetim bittiği günden beri ovulasyon kaset test yapıyorum ama ilk günden beri böyle. Hep ikinci çizgi var. Kasık ağrılarım da var. Neden böyle oluyor sizce
Selencanbolat bejanne00 T çizgisi c çizgisiyle aynı ya da daha koyu olması gerekiyor canım. O şekilde olduğunda yumurtlama günün demek. Silik olması bir şey ifade etmiyo. Yani attığın fotoğrafa göre yumurtlama yok şu an devam et takip et yıldırmasın seni 🙏🏼
gizzzy35 bejanne00 o silik çizgi hep çıkar zaten 🙈 T çizgisi c çizgisi kadar koyu olacak ya da daha koyu o zaman yumurtlama demek 🤗
1melisa bejanne00 canım o silik çizgi hep çıkar zaten yumurtlama horöonun azmı çok mu onu gösteriyor nekadar yogunlukta onu gösteriyer ikiside koyu oldugu zaman yumurtlama günün demektir o günü ve sonraki günü degerlendirmen lazım
bejanne00 Selencanbolat Bu şekilde oluyor mu hep yani çok silik o yüzden hep bi şüphe de kaldım 😂 normalde pazar günü yumurtlamam gösteriyor ama bakalım 😇
Nazlimom bejanne00 koyuluk görünce test yapmadim 3gün ilişki oldj bir gebenin günlüğü sayfasında bakabilirsiniz bilgiler verior