gldn065807 HilLllyyy 25 haftamin içindeyim bir bucuk kilo almışım ama ben diyetle devam ediyorum gebelik öncesi şeker vardı yukselmemesi için
Minikmucizemm24 35 . Haftadayin 11 kilo aldım, belli bir yerden sonra kilo sabitleniyo ama tam da senin bulunduğun şu haftalarda acayip kilo alınıyor, şahsen ben doymak nedir bilmiyordum onyuzden çoğunu o haftalarda aldim
Bernako Her insan bir değildir üzmeyin canınızı ben de 6 kilo aldım aynı haftadayız. Dünyaları yememe rağmen birde
busrakoylu HilLllyyy hemen hemen aynıyız canım bende gebelik şekeri çıktı ilk yüklemede ben şimdiden başladım diyete artık ne olur bilmiyorum😒
Cansumuratt HilLllyyy bende 25 inci haftada 10 kilo almıştım hatta şeker var kesin diye düşündüm ama çıkmadı çok şükür şekerine baktırdınmı sende canım şeker yoksa çok ta dert etme ama yinede dikkat etmemiz gerekiyor bende yedikten 1 saat sonra yine acıkıyorum 🙄
Rabbiminemanetii Bende 16. Haftadayım 7 kilo aldım oda ekmek tüketmiyorum . Ama ben kilo alışımın sebebini serklaj olduğumdan sürekli yatmaya bağlıyorum. . Kiloyu bu kadar takmayın sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım yeter