2melekannesi_
Ay sinir oluyorum böyle durumlarda geçen acile gittim ağrıdan sancılarım kasılmalarım çıktı çatı muayenesi yaptılar şuan açılma yok dediler gerizekalı hemşire diyor ki suyun gelmeden gelme bende dedim her gebelikte su ve nişan geldiğini kim söyledi sana hemşiresin yanlış bilgilendirme dedim sustu kaldı ki şayet benim arkadaşım iki gün önce doğum yaptı normal doğum aslında kontrol için gitmişti henüz suyu ve nişanı gelmemişti ama doğum başlamış diyip yatışını yaptılar akşamına doğurdu bazen gerçekten böyle yanlış bilgi veren kişiler olabiliyor benimde ilk gebeliğim mesela 38+3 haftalık hamileyim ama aşırı sancılarım kasılmalarım oluyor şayet illa su gelecek nişan gelecek diye birşey yok herkesin doğumu farklı insanlar bazen diyor doğum başlasa o ağrıdan duramazsın nerden biliyonuz yani belki acı eşiği yüksek hissedemiyor bak örnek olarak benim arkadaşım kontrol amaçlı gidiyor ağrı sızı çok fazla olmamasına rağmen ama açıklık 6 cm çıkıyor yatış direk doğum suyunuda doğumda patlattılar ay uzun oldu ama gerçekten sinir oluyorum yani yok doğum başlasa ağrıdan duramazsın falan filan evet sen belki bu ağrıyı çok şiddetli hissettin ama başka bir insan hissetmiyor olabilir o yüzden bence canım hafif ağrın olsa bile gitmelisin acile veya doktoruna danış ne olur ne olmaz herkesin doğum süreci aynı şekilde olmuyor