Busra2013 guzelbebegimmmmm yok doktor durekli normsl guzel dio pazartesi kontrole gidecem bidaha sorarim
Clementinee Busra2013 seni yine bir panik gördüm canım 😇😅 28. Haftamda hiç etmedi nerdeyse çok hafifti 29 oldum durmuyor sana bizim bebekler keyfine düşkün diyorummmmm 🤍🤍
kraliceari Busra2013 çikolata falan ye tatlım yoruldun mu acaba ? Yada susuz kaldıysan da bebiş bazen uyukluyo anne karnında .. soğuk su , maden suyu , çikolata kahve
Busra2013 kraliceari yok cnm suan iyi hareket edio ama sık sık degıl yer degıstırır gıbı hareket edıo dısardan gozukup saga sola gıdıp gelıo ole gözüküo
Ece003 Busra2013 yerim onu ben 😄sağlıklı olsunlarda panik yaptırıyorlar insana bende sürekli acile gidiyorum artık tanıdık olduk ordakilerle 🤣gerçekten acillik bir olay gelse başıma kimse ciddiye almıycak sürekli gidip geliyorum yinemi sen diyecekler
Busra2013 Ece003 ben 3 defa gittim acile hareket icin😂surekli normal denilio ama burds herkes uykulardsn uysnio harekrtler scitio fln cok takiom
Bebegimveben0811- Busra2013 canım bak sana tavsiyem sabah uyanır uyanmaz büyük bardak ile su iç sonra kahvaltını yap kahvaltıdan sonra yine 2 bardak falan su iç bebek hareketleniyor gün içinde ihmal etm3 yine su içmeyi