incimercan Miray_Aamh son 13 gün, hiç bi hareketlilik yok ki 13 bile razıyım, 4o haftayı uzatmayız inşallah. Hep 38 haftada doğurmak istemiştim, istemekle olmuyor 😀 hanfwndinin canı ne zaman gelmek isterse 🤷♀️
Mminikmucizemmm Miray_Aamh 14 gün 🤦🏻♀️ Artık yerimden kalkmak zulüm oldu bel ağrıları geçmiyor eğilip kalkmak çok zorlaştı bakalım ne zaman gelecek 🌸
Oykumgul Benimde son 13 🙈 korku,heyecan,sabırsızlık ne ararsan var ama kanala bile girmemiş bizim kız bakalım ne zaman gelmek isticek 😍
Miray_Aamh Sedanurylmz Benimki de kanala yerleşmiş ama bundan bir önceki doğum esnasında kanaldan çıktığı için 😂Sende güvenme canım kanalda olması maalesef bir şey ifade etmiyor belki isttisnayi yasadim ona da birşey diyemem tabiki burda doktorlarımız devreye giriyor doktorunuz ne diyor benim doktor alışık olduğu için şuan kanalda çıkmazsa dedi😂😂
Prens1prenses2 Miray_Aamh Hem korku hem heyecan var bende canm ben doğumdan korkmuyorum Allah’ın izniyle kaç saate biter diye umut ediyorum sadece tek korktuğun doğumdan sonra beni nelerin beklediği 2 tane daha çocuğum var biri 2 yaşını dolduracak diğeri ise 4 yaşında ve tek olacağım bakalım nasıl olucak
Miray_Aamh Prens1prenses2 Benimde 4.dogumum olacak nasipse beni nelerin beklediğini az çok biliyor ve tahmin ediyorum ama çok korkuyorum işte dogumdan nedense 😟
Miray_Aamh SilaC Allah sağ salim kavuştursun inşallah bizleri de sizide 🥰😘🙏Bende çok korkuyorum bakalım ne yapacam