Mucizebeklerkennn Arkadaşlar erken gebelikte silik çıktı adetimin şuan üçüncü gününde olmam gerek ağrım bile yok sadece şişkinlik ve baş dönmesi var. Faket kaset testte negatif çıkıyor Sizce gebelik var mıdır? Kan versem çıkar mi ya da geç döllenme olmuş olabilir mi
Ersibneh Mucizebeklerkennn geç döllenme de olabiliyor ben de öyeleydim adet olmadım testte çıkmadı ama on gün sonra kan da çıktı
AzorsGril18 Mucizebeklerkennn şişkinlik bende hep adetden önce oluyordu. Geçen ayda böyle 10 gün geçikti adetim ama testler negativ çıkardı. 11 ci gün adet oldum malesef. Yine de allahtan ümit kesilmez biraz bekle
Ezginnr Mucizebeklerkennn Kuzum benim de geç döllenme kan da belli oluyor kesin olarak gelecek adetimin 3. Günü vermiştim bende testi pozitif çıktı inanamayıp idrarda yaptırdım negatif çıktı doktor iki gün sonra tekrar beta hcg yaptır diyor değer iki kat yükselirse net olur
Suzanne Hamilelik varsa kan testinde çıkar her türlü canım ya testlerden biri bozuktur ya da geç döllenmedir en iyisi kan testi ver bence
Mucizebeklerkennn Ersibneh teşekkürler hala çok muallaktayim hamile değilsem bile olmak istiyorum artik
Ersibneh Mucizebeklerkennn inaşşlah olursun canım soğan suyu falan içtin mi hiç bi beş gün bekle yine test yaparsun olmadı eğer negatif ise adet olduktan sonra soğan suyu kürüne başla inaşllah hamile kalırsın
Ersibneh Mucizebeklerkennn biraz daha bekle bi kan ver inaşllah hamilesindir değilse eğer soğan suyuna da bş baska istersen
Ceren_01 Mucizebeklerkennn Mucizebeklerkennn Olsun vardır cnm hastane yakınsa acilden de kan verebilirsin
Mucizebeklerkennn Ezginnr bilmiyorum artık haftasına kadar beklesem mi diyorum ama beklemek de yoruyor var mı yok mu kafamda bı dünya soru. Bana var gibi geliyor tabi ki ama yanılıyor da olabilirim