Efuli53 Kızlar benim baş ağrımı parol geçirmiyo minoset zaten mideme dokunuyo bana en iyi dolareks ama yasak mı?? İçen doktoru izin veren var mı
Aysun2834 Efuli53 cnm dolareks normalde de ağır bi ağrı kesici kesinlikle kullanma ılık bi duş al iyi geliyor bide tansiyonunu ölçme imkanın varsa ölç bi dönem benimde aşırı baş ağrılarım vardı tansiyon düşüklüğündenmiş
Eminetekin Benim doktorum minosete bile izin vermiyor yalnızca parol 😔 3 gündür hastanelerdeyim bu gün 3 şişe serum yedim bu grip berbat birşey
Efuli53 Aysun2834 ah ah sabahtan beri sularımız kesik. Ne duşu lavaboya bıle gidemiyorm hc su ıcemedım wc derdine. Perişan bigün bugn
Elcnerdgn Efuli53 kaç haftalıksın ilk aylar bas ağrısı cok olur sabrediceksin canım bende migren vardı ben düşün parol bile içerken defalarca düşünüp içerdim biraz dirayetli malesef ki olmak zorundasın
Aysun2834 Efuli53 cnm susuzlukta yapar eğer dolapta buz varsa bi beze sar alnına koy ben üç gün ağladığımı bilirim baş ağrısından ne yaptıysak tansiyonumu yükseltemedik ben bide ilaç içmemek için direndim çok şükür atlattık o dönemi
Bbsra Uyku bandın varsa gözlerini kapat. Yada her hangi birşeyle bazen karanlıkta kalıp dinlenmekte ağrıyı gecirebiliyo..