Ssshhh Kızlar merhaba bu lierac çatlak kremlerinin son kullanma tarihi ne zaman bitiyor iki yıl öncekini kullanabilirmiyim yoksa yenisini mi alayım kutusu yokta yazmıyor üstündede
Aybukealtintas Ssshhh Bileğinize sürüp 48 saat kadar bekleyebilirsiniz vucudun bir tepki verip vermediğini
Efuli53 Ssshhh 😂😂😂 daha dün ben bunu arastırıyodm görümcemde bi kutu varma kullanılmamıs ama tee 5sene once dogumdan kalan. Maalesef 6ay yazıyor nette
Bbsra Ssshhh hayır canım kullanamazın. Yenisini almalısın. Ben eczanede çalışıyorum ama bugüne kadar hiç bir çatlak kreminin pek etki ettiğini duymadım.. ama umarım sende işe yarar :)
sule-_- Üzerinde tarih yazmaz ama küçük bi işaret üzerinde 12m yazıyorsa bu 12 ay kullanım süresi var demektir genelde tüm kremler üzerinde 12m veya 24m vardır bi bakın
Neroizm Genelde butun sampuan krem jel benzeri kozmetiklerin ve ilaclarin acildiktan sonra 1 seneden fazla kullanilmamasi onerilir. Riske atmayin derim.
sule-_- Ssshhh Bio oil kullanıyordum karnımın alt tarafında çok küçük çatlama olmuş 32.haftadayım lierac siparişi verdim onunla devam edicem ikisini birden kullanmak mantıklı ✌🏻