burcural1 Regl olacağım tarihe bir hafta kala hamile kaldım benim gibi bi durum yaşayan var mı ? Cinsiyeti ne oldu merak ediyorum 🙏🏻🥰
hunilimom burcural1 ben kızımı 4 gün kala öğrenmiştim simdi 2. Ye hamileyim onu da 3 gün geçtikten sonra öğrendim
kckelf123 burcural1 benimde oyle oldu adetime 5 6 gün vardı eşim askeri personel görevden gelmişti 20 gün izne geldi geride hiç adet olmadım adete yakın hamile kalmışım
funnymummy burcural1 tarihin çok alakası yoktur canım neticede erkekten giden hangi kromozom olduğu çok da bağlantılı değildir tarihle
burcural1 kuzeymomsss siz önce hamile kalmışsınız demek ki Bende oğlumu adeti olacağım tarihden 5 gün önce öğrendim Şimdi sorduğum soru şu misal 10 kasım da adet olacaktım diyelim 5 kasım da hamile kaldım
kuzeymomsss burcural1 iyide hamile kaldığınız tarih diye bir şey yoktur ki. Kimse ne zaman hamile kaldığını bilemez yani
burcural1 hunilimom anladım yok bebeğinizi öğrendiğiniz tarihi sormuyorum da hamile kaldığınız tarih Yani ben adet olacaktım 5-6 günüm vardı adet olmama ama ilişki oldu hamile kalmışım 15 gün sonrada hamile olduğumu öğrendim
hunilimom burcural1 He öyleyse ilk kızıma adetten 3 gün kala hamile kalmışım o ay adetim 2 3 gun sürmüştü
burcural1 funnymummy evet ama hani diyorlar ya tam yumurtlama günü olursa y spermi tutunur erkek Yok yavaş gider uzun yaşaraa x kız spermi diyorlar
funnymummy burcural1 öyle diyorlar da o da kesin değil canım şöyle düşün o zaman senin o tarih yumurtlaman yada çatlaman onu biliyorsan ona göre tahminde bulunabilirsin😇
funnymummy burcural1 benim çok yeni canım daha 4 haftalık 😇susam tanesi kadar senin kaç haftalık oldu
ipekveannesi burcural1 bende 6 gün kala hamile kaldım cinsiyeti henüz öğrenmedik 9+2 siz ne kadarlık oldunuz?
ipekveannesi burcural1 ne hissediyorsunuz peki? İlk cocugunuz mu ? Bende çok heyecanlıyım cinsiyet için 🤗
ipekveannesi kckelf123 aynen bende öyle doktoruma bile söyledim doktorum bu kadar geç yumurtlama görmedim dedi hiç 😅