demetemre rgk eskiden traktöre binerlermis çocuk doğsun diye 😂😂 traktör olsaydı tor tor tor tor biner dogururuduk
demetemre ruveyda14 41e kadar durursa 4 kilo olur çocuk muhtemelen. O yüzden 41e kadar heralde doktor da beklemez ben de beklemek istemem 😔 ama Allah hayırlısını versin
demetemre Gizemmmmira ben nişan olduğuna eminim bı de doktora da sordum, normal dedi.. 😔 herkes diyo ki nişanim.geldi ertesi gün dogurdum vs. Bende 37den beri nişan geliyo.. burda bı arkadaş vardı hilal diye, o da nisanindan13 gün sonra doğurmuştu..
beyah demetemre Canım nişan gelmesi nasıl bişey kahverengi akıntı sayılıyomu çatı muayenesi sonrası oldu ama bendede oldu sonuçta ama durdu az önce normalmi bu devam etmesimi gerekiyor
demetemre beyah nişan tam böyle sümük gibi kahverengi sümük öyle düşün. Diğer peceteye gelen kahverengi parça parça olan şey , lekelenme oluyor. Nişan tam bir sümük 🤷🏻♀️
arelveannesi Pkmezbal sanırım şimdiye kadar siz tuttunuz içeride şimdide ben gelmeyeceğim diyor 🤦🏻♀️😂
demetemre arelveannesi Aynen öyle oldu geçen hafta sancilanmistim.esim.yoktu yanımda, dedim sakın gelme hiç sırası değil, çocuk mideme çıktı o gün bugündür inmiyo
Berru demetemre Nisan geldi ama hiç acilmaniz yokmu.benim sabah ezaniyla Nisan geldi ama geceden sancım başladı gitmedim doktora sabah dokuzda gittiğimde doktora 5 cm açılma vardı 4 saat sonrada oğlum kucagindaydi