Pinkyy Dün Avm girişlerindeki cihaza girmemeye çalıştım güvenlik görevlisi bi garip baktı hayırdır abla neden girmiyorsun ordan der gibi..Bende rahatsız oldum her hangibir sorun yaratır mı bebek için zararı var mı hiç bilmiyorum,Daha 6haftalık hamileyim,bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili..
Hatunnn Pinkyy cnm o senin hamile oldgunu anlayamamistir yeni oldgun icin:) riske atmiyoruz kesin gecince bsey olur diye bsey yok
Baharun2 Pinkyy canım ben araştırdım da bi zararı yokmuş sadece metal algılayıcısıymış.Bi kaç kez geçtim unutup ama içime sinmesi için geçmiyorum artık
Ebrar34 Bende girmiyorum xr cihazı ya o zararlı tabi içini dışını röntgenliyor resmen kenardan geçiyorum ki zaten seni gören siz burdan geçin demeli 😏
cimennbayann Pinkyy xray cihazlarından geçmemelisin canım sakıncalı ben unuttum girdim bi defasında güvenlik görevlisi kadın sen buradan geçmemelisin demişti Nolur nolmaz
bhdrrabia Pinkyy evet kesinlikle geçme cihazdan bebeği etkiliyo ben havalimanında bile geçmiyorum güvenliğe hamileyim diyorum üzerimi arıyolar sadece avmde de söyle ve geçme
DeryaAydnToptas Radyasyon çok yaydığı İçin tehlike canm. Yeni hamile oldgun için anlamamıştır yoksa ben kenardan gecıyorum uzerımı arıyorlar.ilk aylarımda doktorum bana denmişti x-ray cıhazlarından geçme dıye