Güzel arkadaşlarım size şu an ağlayarak yazıyorum . Sezeryanım öyle güzel geçti ki ne sondadan , ne belden iğneden , ne de damar yolundan , ne kesiklerden , ne çekiştirmelerden hiç korkmayın sezeryan yapacak anneler için önce içlerini rahatlatmak isterim. Hiçbiri acımadı , hiçbir şey hissstmedim ,bebeğim 3 dk da toplam yarım saatte odadaydım . Sütüm hemen geldi kuzum emdi memeyi de aldı .Uyuşukluk geçince ağrım oldu dikişler muhtemelen ağrı kesici verdiler rahatladım sonra o da geçince ağrıdı yine tam tekrar Ağrı kesici isteyecektim bebeğim su kustu, sonra yine kusunca bir bakalım dediler , aldılar benden . Anne karnında su yutmuş dediler suyu cekmısler , sonra hareketler yavaşlayınca doktor geldi baktı kuzum anne karnında enfeksiyon kapmış küveze değil ama yenidoğan ünitesine aldılar bir süre göremicem .kızlar ne dikiş acım ne başka bişi bu yaşadığım korku hepsinden acı . Haykıra haykıra ağlamak istiyorum ama yapamıyorum .Nolur bebeğim için dua edin . Bir süre göremicem iyi olsun da bekleriz . Allah kimseye yaşatmasın inşallah hepinizin doğumu benimki gibi güzel geçsin , hepiniz evlatlarına sağlıcakla kavuşun 🤲🏻🥺❤️
Not: sondayı uyuşukluk gecınce cektıler hiç acımadı sakın korkmayın . Şimdi ilk ayağa kalkcam onu da sizlere yazarım ama zaten ayağa kalkmak zorundayım kızım için .