GamzeDurmus Arkadaşlar bugün kontrole gittim 8+1im normalde doktor 9 haftalık dedi şaşırdım iyi birşey mi bu yada neye göre 9 haftalık olduğunu anlamadım
oguzweannesi GamzeDurmus olabiliyo ultrasona göre bir hafta ileri bir hafta geri önemli değil yani benimde bazen gidiyorum bir hafta ileri çıkıyor bazen haftasını gösteriyor 2 haftayı geçmediği sürece ileri yada geri olması önemsiz
MerveNur- GamzeDurmus belli olmuyor bebekler bi hafta ileri bi hafta geri çıkabiliyor bi sonraki kontrolde de farklı bi şey diyebilir yani orda gözüken ölçülere göre 9 haftaya uyumlu şu an demek ki 😊
hunilimom GamzeDurmus normalde zaten 9. Haftanın içindekinin ulstrasonda ölçüm yaparken bebeğin gelişimi durusu bunlarda ölçümü öne veya geriye atabiliyor benim kızım 20 den sonra hep 3 hafta ilerdeydi
GamzeDurmus oguzweannesi yani burada anlamadığım nokta ileride neden gösteriyor gelişimi mi iyi aslında bunu sormak istemiştim
GamzeDurmus MerveNur- sevindim yani açıkçası çünkü gelişmiş demek ki diye düşündüm içgüdüsel birşey sanırım 🥰
MerveNur- GamzeDurmus tabi canım kötü bi şey değil zaten geride dese de korkma ben 9 haftalıkken gittim hayır 7+5sin demişti 18li haftalara kadar geç döllenme gibi kabul ettik ama sonra zamanını yakaladı şimdi normal gidiyor mesela arada öne geçiyor sonra yine normale dönüyor 😂
GamzeDurmus MerveNur- yaa maşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰