Omay0707 Regli olmak için yaptığın masaj yada icicek varmı kızlar Tedaviye başlıcam regli olmalıyım😊😊
gizzzy35 Omay0707 Bende pco var. Hayıt suyu içerdim sürekli gelirdi :) Ama tarlusal en garantisi için ve başlayın tedaviye beklemeyin derim ben öyle yapmıştım.
suadeeee Omay0707 bir gebenin günlüğü sayfasında instagramda regl olmak için masaj var bakabilirsiniz
nese_gocuk Omay0707 ben kekik suyu içtigimde geliyor biraz kekik ve içme suyunu kaynatıp ılık olarak içiyorsun şekerde koyabilirsin icemem dersen
gizzzy35 Omay0707 Hemen gelmiyor maalesef yani düzenli kullanıyor olmanız lazımdı ama niye 1 2 güne olmanız gerekirken tarlusal almadınız :(
Omay0707 gizzzy35 dün doktor muayenesine gittim randevu bulamadıgım içn o da regli olduktan sonra tedaviye başlıcaz dedi biraz sabırsızım sanırım 😊bi an önce regli olup tedaviye başlamak istiyorum
Omay0707 nese_gocuk ya deneyim akşam şuan kasık agrısı var sökülücek ama süründürüyor kekik inşallah işe yarar😊
1Dygs1 Omay0707 merhabalar Ebru ceylanın regl masajı var iki ay denemiştim , 3-4 gün içinde gelmisti , YouTube dan bakabilirsiniz , geçmiş olsun