Sumiire Hafta hamileyim Doktorum ince zar gibi bişey gordu rahimde belki kaybolur dedi ayrıntılı ultrasonda bakılacak 2 hafta sonra ama aklıma takıldı neden olur bişey olurmu hiç böyle olan varmı
Fnen Sumiire zar dediği ne bilmiyorum ama bende de bant gibi bir şey gördü ama net değil dedi, 2 hafta sonraki detaylıda gözükmedi bir şey
Sumiire Fnen bebeğin ayagının orda şerit gibi rahimi kesmiş bir tabaka görünüyor ince kaybolabilir dedi ama neyin nesi aklıma takıldı açıkçası
Fnen Sumiire valla canım bana da tam bir şey söylememişlerdi, plasentada kanama alanı olduğu için tam belli de olmuyordu, şerit gibi bant gibi bir şey dediler ama tam belli olmadı, detaylıda bir şey Çıkmadı çok şükür
Sumiire Fnen bende 2 hafta sonra cektircem ultrason görüntüsü verdi doktor onu göster bakılsın dedi ayrıntılıda
Fnen Sumiire canım sana tavsiyem araştırıp kendini strese sokma. doktorum önemli bir yerde değil demesine rağmen ben dayanamayıp araştırdım internetten iki hafta boyunca ister istemez stres yaptım sonunda detaylıda öğrendim bir şey olmadığını
Sumiire Fnen İnşallah bişey yoktur ister istemez aklıma takılıyo sabırla 2 haftanın gecmesini bekliyorum