Ozlem2904 36+1den selam, Sizinde karninizin sekilden sekle giriyo mu merak ediyorum. Şuan karnim bildiginiz dikdortgen kare ve taş gibi 😂😂😂😂 baktikca gülmeden edemiyorum. Ne zaman dogcak bu bebe 🤦♀️😂
yigitegenin_annesi1 Ozlem2904 😂 bazen uaznıyroum bebeğimi izliyorum haraketleryle karnımı yamultuyor ben gülünce utanıyor sanki eski haline dönüyro 😂😂 sağ tarafımda da yumruk gibi bişiy oluyor ayakları mı ne anlam veremedim 😀
Ozlem2904 yigitegenin_annesi1 😂😂😂😂 benimkide yapiyo arada oyle 😂 dr unuza bidahaki randevunuzda sorun basi eli kolu bacagi nerde diye 😂😂😂
yigitegenin_annesi1 Ozlem2904 başı aşağidaydı en son😀 doğum pozisyonunu almiş yan tarflarda oluşan yumruklar ne merak ettm
Ozlem2904 yigitegenin_annesi1 ben dr uma sormustum, neyse tekmeler daha belirgin ve sert oluyo yumruklarda daha az belirgin. Benim baş asagi bacaklar sagda kollar eller soldaydi dondugunu hissetmistim dr a sordugumda sola dondugunu soyledi simdi bacaklar solda kollar sağda 😂😂 sağdayken cigerlerime cigerlerime vuruyodu simdide biraz daha aşagida oldugu icin karnima karnima vuryyo 😂