Helen-Teoman Arkadaşlar merhaba amh değerim 1.22 yaşım 32, açıkçası bu durum beni biraz üzdü, doktorum sıkıntı yapmadı ama yine de 2,3 olsa daha iyi tabi, siz kaç amh ile hamile kaldınız, doğal yolla mı hamile kaldınız bana ışık olacak birileri var mı??
FatmaB58 Helen-Teoman yaşım 26 amh 1.66 tek yumurtalığım alındığı için ve doğal yolla gebe kaldım şuan 37+3 um 😍🤲 gayette iyi amh değeriniz benden büyük olduğunuzu varsayarsak doğal yolla hamile kalabilirsiniz 🤲 tüm tettikleri yaptırın hormon olarak ve TSH yani troid oda çok önemli ben 1.5 sene gebe kalamadim meğerse haşimato varmış ilaç kullandım ve direk gebe kaldım çok şükür , ovulasyon testi deneyebilirsiniz oda çok yardımcı oluyor eşiniz de bakılabilir yani bu konuda çok bilgim var dilediğinizi sorabilirsiniz 🤗 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲😍
Nymphadoraa Helen-Teoman merhaba. 27 yaşlarında 0.9 idi benim. Biri kimyasal olmak üzere toplam üç kere hamile kaldım
Deniz3551 Helen-Teoman benim de yasim 32 amh 0.60di. Bir tup bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim. Umudunuzu yitirmeyin. Ovulasyon testine gore hareket ettik. Birde tsh problemim vardi onu da normal degerlerine getirdik.tsh a baktirmadiysaniz mutlaka baktirin.
Helen-Teoman FatmaB58 sağol canım benim de haşimato tiroidi var düzenli ilaç kullanıyorum, diğer değerlerim normal amh üzdü biraz, eşimin de genel olarak iyi, bir kaç ay daha deneyelim bakalım sonuç alamazsak rahim filmi çektirmeyi de düşünüyorum, doktorum gynopol diye bir vitamin kullanmamı önerdi onu da alıcam, bi de clife diye bir karışıma başladım her yolu deniyoruz bakalım🙏🏻
Helen-Teoman Deniz3551 tsh yüksekti ilaç ile normale döndü, hazirandan beri deniyoruz ama düzenli de deneyemedik süreç bunaltıcıymış yaşım 32 uzadıkça stres artıyor malesef.
Sevgi6161 Ben 0,55 amh ile 4 defa hamile kaldım.Yani boş yere amh değerine takılmayın hiç.Hatta bana doktor tüp bebek önermişti.Hiç gerek kalmadı.Beslenme çok önemli onu söyleyim.Kuru incir den çok fayda gördüm ben.Bide kilo olarak çok zayıf veya çok kilolu olmak iyi değil.Orta karar hatta hafif balık etli olmak gerekiyor.Benim önerilerim bunlar.☺️
Helen-Teoman Sevgi6161 genel olarak çok zayıfım kilo almıyım hamile kalırsam alıcam zaten demiştim ama hala bir gelişme yok, bir ay incir havuç kürü yaptım ama sonuç alamadık sonra bıraktım, bir ay soğan kürü yaptım bıraktım, genel olarak her şeyi deniyorum ama olmuyor ben de amh ıma kafayı takmıştım ama doktorum 0.20 ile normal yolla hamile kalan var dedi, olmazsa bi kaç aya rahim filme çektirmeyi düşünüyorum.
Sevgi6161 Helen-Teoman Canım kilo Alman lazım.Hafif kilo alınca hormonlar daha iyi çalışıyor.Soğan kürü havuç kürü hiç yapmadım. Onlara gerek yok bence.Kuru inciri olduğu gibi tüket.Birde kabak çekirdeğini duymuştum.Dene istersen.Ön önemli noktalardan biri kafana bişey takma.Allah’ın vereceği bişey
Helen-Teoman Sevgi6161 deneyeceğim canım denemediğimiz şey kalmadı, zaten burada yazılan şeyleri tüketsem direk on kilo alırım😅
Ozks-elosa Helen-Teoman benim de 1.02di 31 yaşındayım çok da etkilemedi. Beni besleNme uyku düzeni stres daha çok etkiliyor . Sen kalbini bozma rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Uyrkzbn Helen-Teoman canım benim hiç kafana takma bunları stres yapma. 0.57 amh ile 2 tüp bebek tedavim başarısız sonuçlandı daha sonra doğal yolla hamile kaldım şimdi doğuma 40 gün kaldı gün sayıyorum nasipse
Helen-Teoman Uyrkzbn stres yapmamak elde değil genel olarak stresli ve sabırsız bir insanım malesef, ayy hadi canım inşallah sağlıklı sihatli bir şekilde kucağına alırsın bebeğini🙏🏻