Mirzaninannesiii Kızlar bi kez randevu bulmuştum ama kilo söylemedi o zaman belkide haftam küçük diye yarın tekrar randevum var 34 haftalığım kilo söyler mi ki ?inanılmaz merak ediyorum çünkü
Rabiaseher Turkolog12 hayatimda tanidigim en iyi doktor herseyi soyluyo bilgi veriyo dinliyo terslemiyi kilosuna kadar herseyi soyluyo ben cok memnun kalmistim ilk gebeligimde suan hamileyim ama sehir hastanesi bana cok uzak keske yine necati beye gidebilsem
Mirzaninannesiii elfffglc 21 haftalık kilo söylemez canım zaten .bana 26da bile söylemedi bugün 34de gittim söyledi
Rabiaseher elfffglc 32 yada 34 haftaliktan itaberen soyluyo bazen unutuyo soylemeyi sorunca soyluyo bazen kendi soyluyo
Turkolog12 Mirzaninannesiii ilk defa gidicem kalp atışını falan duymak için olumsuz şeyler söyler diye korkuyordum
Mirzaninannesiii Turkolog12 kalp atışını dinletir sana büyük ihtimal normalde şehir hastanesi dinletmiyor korkma herşey güzel olur
Turkolog12 Rabiaseher bende hep olumlu şeyler duydum benimde ilk gebeligim o yüzden biraz endişeleniyorum doğumu da şehir hastanesinde mi yaptiniz 🤗
Rabiaseher Turkolog12 yok ben 3 yil once gitmistim necati beye ozman zekai tahir burak büyuk doğumda dogum yapmistim hic suphen olmasin necayi beye git