Duyguakn Merhaba arkadaşlar yenidogan için hangi deterjanları tavsiye ediyorsunuz acaba?? Çok kararsızım roxy diye bi marka var Iyi midir kullanan varmi
Elif2307 Duyguakn uni baby mavi kapaklisini aldim yengem onu kullanmıştı memnun kaldı ben.bakarken ürüne bi hanım bende onu kullanıyorum.gayet güzel demisti
cimennbayann Duyguakn 4 aylık kıZım var dalan roxy sabun tozu kullanıyorum memnunum hem fiyatı uygun hem temiz yıkıyor
GamzeArmi Duyguakn bende bayb ne markasını duydum yorumlarını okudum herkes leke çıkarması yönünden çok memnun
Ebrar34 Deterjan önermiyolar sabun tozu kullanın bebeğin alerjisi olabileceği için deterjan iyi değil
Bebikimm Binyakınımın doktoru kendisine toz şeklindeki deterjanları kullanmayın, sıvı olanları kullanın demiş. Çünlü toz deterjanlar kıyafetlerde partikül bırakıyormuş, o da bebeğe zararlıymış
Marpling Duyguakn toz olanlardan almadım kalıntı bırakıyormuş camasırlarda.organik friendly aldım tavsiye sonucu
Ozgun Duyguakn minoris baby aldım Türkiyede üretiliyor organik ve bor içerikli olması gerektiği gibi kokusuz bi deterjan yumuşatıcı kullanmadım ve çamaşırlar ona rağmen sert değildi ben memnun kaldım