asyaninanneyim Kızlar 32+1 oldum doktorun ultrasona göre 34+1 😀 bebişin kıyafetleri yıkayıp ütülemek hastane çantası hazırlamak için erken mi? Bugün beşiğini sipariş ettim.
Afk_kams asyaninanneyim merhabalar ben 6 aylıkken alınan gelen ne varsa yıkayıp utuleyip yerleştirdim iyiki de öyle yapmışım sonrasinda agirlasinca zor oluyor çantam için koyacağım şeyler hazır dolaptaydi 35 haftalıkken valize yerleştirdim.Siz de hemen başlayın bence ☺️
LadyAnne asyaninanneyim Bende 30. Haftada basladim bu hafta yani burdaki annelere danisarak gec bile kalmissin dediler sende gec bile kalmissin yika kaldir hazirla herseyini bence
biroglanannesii Bence geç bile kalmışsın . Ben 30. Haftaya giricem ve hastane çantamı hazırlamamı söylüyorlar. (erken doğum riskim yok) . Beşiğimi falan da aldım . Benim kuzenim bir sıkıntısı bile yokken 32. Haftada doğdu . Ne zaman ne olacağı belli olmaz
asyaninanneyim biroglanannesii canım ben 3 gün önce ev taşıdım tek basıma yardımsız eşim dısında tabi yerleştirdim temizledim bana koymaz gibi 😀
Gulsumelif asyaninanneyim yani yıkayıp kurumasını beklerken siz bi 36 olursunuz ozaman :)) Yıkayıp kurutup hazırlayın kenarda dursun derim 🙂
Edanurkeles Bence geç bile kaldınız inanın zaman ilerledikçe zorlaşıyor ben 29.haftada yıkadım ütüledim yerleştirdim derken bile çok yoruldum ☺️
Lulikli asyaninanneyim ben 32yi beklicektim ama dayanamıyorum haftaya yapacağım 28. Haftada😅 Hazır dursun valla sonra kabuslarıma giriyor acil bi şey olur da ortada kalırım diye 😁
Ozlem2904 asyaninanneyim ben 30.haftada yikayip utulemistim 33.dede cantayi hazirladim. Ilerleyen haftalara birakmadigim icin cok sukrediyorum cunku bel agrisi kasik agrisi mod degisliklikleri cok oluyo 36+1 olduk
Merve_0109 asyaninanneyim ben 25 haftalık herşeyini hazırladım 30 haftalık çantamı hazırladım 39 haftalık doğum yaptım 🥰
Hhilall37 asyaninanneyim 29+5 olduk dün ütüledim yerleştirdim şimdi bile zorlandım. Daha fazla ağırlaşmadan bir an önce yıkayıp ütülemenizi tavsiye ederim 🤗🤗
asyaninanneyim Hhilall37 canım ben 3 gün önce tek basıma ev tasıdım 😂 yerleştirdim temizledim koyar mı ya
Hhilall37 asyaninanneyim ayy maşallah size 🤩🤩 benim belim ağrıyor bi de nabzım çok yükseliyor zor yapıyorum
Bebegim000 Bizde 32 ye girdik daha bir çok eksiği var dolabını falan bekliyorum sonra başlıycam umarım geç kalmam 😀
asyaninanneyim Bebegim000 canım 3 gün önce ev tasıdım beşiğide daha bugün sipariş verdim . Daha ev yerleştiriyorum düsün yani aman bosver