Mucizem Sbl93anne bende çok istiyorum Aren ismini kulağa çok hoş geliyo ama biraz araştırma yaptım Ermenice Tanrı’nın oğlu anlamına geliyormuş eşim pek taraftar olmadı bunu duyunca Hititçe de de ışığın oğlu demek
gizemgnll Bahar1187 bence kötü , daha doğal durması lazım sanki biraz yapmacık gibi , yeni türedi bu isimler yani , üçünden biri olacaksa ali emir daha iyi , bence 😊
BezelikVeAnnesi dilaraserdar Duhan suresi var diye biliyorudum Ve Duhanın anlamı kıyamet günü kopacak olan duman anlamındaymış şuan iyi bi anlammı kötü bir anlamlı bilemedim 🤔
dilaraserdar EsraMtGlmez bende begendım ama bazı yerlerde Kayra koymayın dıye yazıyor, Allah ın yardımı demek değilmiş sanırım bilemedim 🙄🤨
Hamileanne Nurem canım bi hayvana insan ismi koymak sizin eksikliğiniz ayrıca biçok insan ismi var hayvanlara koyulan ve bana çok ters geliyor yani anlicağınız baya günaha girmişsiniz çünkü üstadın babasının adı anlamıda beyoğlu beyzade bi kaç anlamı daha var 😎👊😉
Nurem Hamileanne soruldu ve düşüncemi söyledim. Genel olarak bi köpek ismini çağrıştırıyor. Şahsen ben hiç Ali adında Aras adında yiğit adında bir hayvan ismi duymadım. 🙂 ayrıca Mirza adını köpeğin ismine vermekte eksiklik değil bence yüceliktir. Hayvan sevgisinden yoksun isen bilemem tabi orası ayrı sen oğluna Mirza ismi koymak istiyorsan koy tabi herkesin hayatına kimse karışamaz😂 yanlız dengesiz yorum yanıtlarına dikkat et o zaman durum değişir !!!!