Der Merveomar sezeryanda olsan normalde 32de asprinğ bırakman lazım ipne doğuma kadar olursun onda sıkıntı olmuyo
Sultanesat Merveomar bende kan pıhtılaşması vardı oksabar 4000 kullandım doğuma kadar normal doğum yaptım canım göbekten yapıyordum kendim yani doğuma kadar kullanılıyor diye biliyorum benim doktorum öyle soylemisti
Akca01 Hem coraapin hem okspar 4bin kullaniyorum. Doktorum 37 ye kadar Igneye devam dedi. Hap icin simdilik erken bisey diyemem dedi. Son haftakra yaklaairken konusueuz demiati 13.haftalik henuz.
Sultanesat Akca01 iğne birazz yakıyor ama düzgün vurunca canın bile acımıyor canım iki elinle sık yap bişi olmuyor bende korkuyordum alışmıştım ama😊
Akca01 Sultanesat bazen oyle bibyere geluyor hic hissetmuyorum. Ama bazen canim cok acıyor. Ilk baslarda gobegim hep mosmosr oldu. Simdi eskisi gibi morramiyor. Ama zor ya sanki, 😢
Sultanesat Akca01 ne kadar zor olsada bebeğimiz için dayaniyoruz sukur o günleri atlattık oğlumla şuan 6 aylık olcaz bile darısı size inşallah 🙏
Merveomar Der bende ondan korkuyorum ya erken doğum falan olursa diye işallah öyle bişey başıma gelmez
Der Merveomar yok canım ben sağlıkçıyım öyle bilimsel asla bişey yok sadece bu iğneyi kullanam zaten az bile olsa sıkıntılı gebeliği olduğu için denk gelmiştir
Merveomar Der 36 haftalık gebeyim bebeğim çok yavaş hareket ediyor yani arada sert hareketleride var ama bana azaldı gibi geliyor normal mi