tgcetprk hanzade0 ya neden duygulandım bilmiyorum rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bana da dua et olur mu hamişlerin duası kabul olur derler test yapmak için gün bekliyorum resmen ☺️
Busra2013 hanzade0 yiaaaaaa cok sevindim allahim rahst guzel hamilelik surdursub Insallah bebisi sag salim al kucagina kac haftslik🥰
hanzade0 Elif0611 Rabbim tez zaman da hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip etsin inşAllah canım, her şey gönlünce olsun❤️🌸
hanzade0 karakiz1 Hamileyim çıktı sonucum🙈 benimle birlikte bekleyip destek olan dualarında yer bulunduran herkesten Allah razı olsun🤍
Burcumm hanzade0 valla kac kere girdim baktım gözün aydın Rabbım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin jnsallah
karakiz1 hanzade0 Yaa cok sevindim Allahm saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin benim adet tarihim 13 kasimdi sizinki kac acaba 🌼🌼🤰🤰
hanzade0 Busra2013 Aile hekimim daha yeni dedi beta hcg 94,82 çıktı. Çok teşekkür ederim bu arada çok sağ olun Allah razı olsun🥲🥰❤️
hanzade0 tgcetprk Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim en kısa zaman da hayırlı sağlıklı bebek nasip eylesin🥰🥺❤️