zeeynepp19 Damlakrdg bende gribe doğru gidiyorum sanırım boğazımda acı var ve burnum bi tıkanıp bi akıyor bende kaynatacağım ıhlamur. Bir de portakal mandalina falan ye iyi gelir gribe 🥰🙏🏻
denizin_annesii Damlakrdg bal tehlikeli diye biliyorum ama genede net birşey soyliyemem doktora danışınız
Secomo zeeynepp19 aman dikkat edin bende haftasonundan beri gribim ne yesem ne içsem iki kere düşünüyorum.. bugün öksürük ve burun akıntısı da başladı şükür test sonucum temiz çıktı. bol bol ıhlamur ayva çayı içiyorum Ayva çayı özellikle bana iyi geldi tavsiye ederim
denizin_annesii Damlakrdg bebekte zehirlenmesi oluyor mesela küçük çocuk Lara 3yasina kadar bak cermyin deniliyor çünkü kanda zehir lenme oluyormuş
Civcivinannesiii Damlakrdg ayy yok canm bal.niye tehlikeli olsun kavonazla yemiycenyaa bi kasik koyup icecen
nurunhayali Damlakrdg yok canım tehlikeli diye ben demedim🙈 üstteki bi arkadaş demişte tehlikeli diye. Bende ballı süt içiyorum hep bi zararını görmedim 🙄
denizin_annesii Civcivinannesiii kadınlar hamile iken ne yerse bebekler de de besin olarak geçmez mi yani 🤗
kucukhobby-11 denizin_annesii bebeklere direkt gıda şeklinde geçmiyor annenin yedikleri 😁 parçalanmış şeker(glukoz) olarak plesantadan geçer. Siz ne yerseniz yeyin 😁
denizin_annesii kucukhobby-11 biliyorum o yüzden dedim ya önce doktorunuza danışınız diye mesela mayonez filanda tehlikeli deniliyor gebelik te o yüzden doktorla görüşmek en iyisi ya zarari olursa balın bebeğe o zmn nolucak o yüzden sormak lazım 🤗🤗❤️
kucukhobby-11 denizin_annesii yok şöyle söyliyim sanırım anlatamadım 😂 siz ekmekte yeseniz bebek pnu parçalanmış şeker olarak yer. Baklava yeseniz de 😂 yani tüm gıdaları aynı algılıyor gibi düşünebiliriz
charlottececi denizin_annesii mayonez cig yumurtayla yapildigi icin toxoplazma riski olmasindan kaynakli tehlikeli. Bal neden tehlikeli olsun. Alerjisi yoksa tuketilir. Hamileligin ilk 3 aylik doneminde bitki caylari zararli yalniz. Doktorum kesinlikle icmememi soyledi. ☺️
Acemianneee08 Balı ıhlamura katmak değil de direk tüketirseniz daha çok faydasını görürsünüz ısı ile birleşince etkisini kaybediyor diye biliyorum geçmiş olsun . Ihlamur limon çok iyi geliyor grip olunca