Aysemnurgok Kızlar 38. Haftama girdim bugün alttan muayene yaptı doktorum saniye sürdü. Hiç ağrı falan hissetmedim. Hiç sancım falan da yok . Sizlerde durumlar nasıl ?
yarenaltinbasak Aysemnurgok alttan muayene nasıl oluyor çatı muayenesinden farklı sanırım ben çatı oldum ama alttan olmadım 37+4 üm acılı ağrılımı ne kadar sürüyor
Clostiridium Aysemnurgok 39.haftada beni de alttan muayene etti akşamına baya leke ,kan gelmişti.40 haftaligim şuan hala gelen giden yok :)
Asyamm21 Aysemnurgok açıklığınıza bakmak icin muayne ediyor o esnada acı olur ama kalıcı ağrı olmaz 🙅♀️ Açılman yoksa muhtemelen sancın da pek olmaz
Aysemnurgok yarenaltinbasak Vala sormak da aklıma gelmedi muhtemel çatı muayenesi ama yani saniye sürdü . Hiç acı falan yaşamadım . Pek bi bilgi de vermedi hani şöyle dar falan yada şu kadar açılma var diye .
FatmaB58 Aysemnurgok eliyle mi muayne etti aletle mi çatı ve açıklık muayenesi genelde eldivenle iki parmakla yapılan saniyelik bir muayne 🤗❤️🤲
Naz0 Aysemnurgok normal doğum için çatı muayenesi yapılır. Bir şey demediyse demeki müsait. Çatı muayenesi acısız ama bir muayenede var çatı gibi ama rahim ağzını tahriş etmek için yapılır o biraz acılı ama yinede baya kısa.